VIDEO: 80-årig iværksætter hitter med tørrestativ efter ’Løvens Hule’

Siden onsdagens udsendelse blev optaget, er det lykkedes for iværksætteren Kay Herting at indgå en aftale, så hans opfindelse nu bliver solgt i nogle af landets største kæder.

Eksemplerne er efterhånden talrige på, at iværksættere har fået succes med deres opfindelser, efter de har været forbi ’Løvens Hule’ på DR1.

Sådan er det også gået for den hidtil ældste iværksætter i ’Løvens Hule’ – den 80-årige iværksætter Kay Herting fra Kvistgård i Nordsjælland, som onsdag aften præsenterede de fem ”løver” for sin opfindelse: et væghængt tørrestativ, som han håbede på, at de kunne hjælpe ham med at få sat i produktion.

Det lykkedes Kay Herting at få overbevist ”løverne” om forretningspotentialet i sit tørrestativ, for han solgte nemlig patentet på sit tørrestativ for 100.000 kroner til Christian Stadil mod en betaling på fem procent af omsætningen på de tørrestativer, der bliver solgt.

Det er gået stærkt efter udsendelsen

Og måske bliver det en del, for siden programmet ’Løvens Hule’ er blevet optaget, er det nemlig gået stærkt for Kay Herting og hans opfindelse. Det er lykkedes for ham at indgå en aftale med Erling Daell, der er ejer af Daells Bolighus, Harald Nyborg og Jem & Fix, der bliver producent og distributør af tørrestativet.

Med andre ord er Kay Hertings tørrestativ nu på vej ud i nogle af landets største kæder, og til en start bliver det solgt i Daells Bolighus og Harald Nyborg.

’Løvens Hule’ har helt generelt fået sat skub i flere danske iværksætter-virksomheder. Du kan læse mere om, hvordan det er gået nogle af dem her.

Facebook
Twitter