VIDEO: DR Lab leder efter unge digitale talenter fra hele landet

Unge mellem 18 og 25 år, der har lyst til en uges samarbejde med DR, kan nu melde sig til.

For tredje år i træk slår DR til sommer dørene op i en uge for 25 unge, digitale produktionstalenter mellem 18 og 25 år.

I år kommer det til at foregå under navnet DR Lab 2019, og DR har netop åbnet for tilmeldingerne, så unge kan melde sig til en uges samarbejde med DR i uge 33 – fra den 12.-16. august. DR er særligt på udkig efter unge, som har en faglighed, der kan spille ind i produktionen af medier – og også har lyst til prøve deres ideer og evner af sammen med andre digitale talenter og sammen med DR’s redaktioner.

Samarbejde om løsninger

De 25 deltagere, der bliver udvalgt, kommer til at tilbringe uge 33 i DR Byen, hvor der vil blive dannet fire teams – sammensat på tværs af fagligheder inden for medieproduktion. Hvert team får en case fra en af DR’s redaktioner, som man samarbejder om at finde en spændende løsning på. Derudover vil ugen også byde på oplæg, ligesom deltagerne vil have både studier, rekvisitter, udstyr og eksperter til rådighed.

Det koster ikke noget at være med i DR Lab, og for nogle af de tidligere deltagere er det lykkedes at finde job i DR efterfølgende.

Man kan søge om at komme med på DR Lab inden tirsdag den 11. juni, og DR har netop åbnet sitet dr.dk/lab, hvor man kan læse mere om hele projektet og også finde et tilmeldingsskema. På siden kan man også se tidligere deltagere fortælle om DR Lab, der i både 2017 og 2018 har gået under navnet DR Sommerskole.

Facebook
Twitter