VIDEO: DR sætter fokus vild natur i efteråret

På tværs af TV, radio og dr.dk bliver efteråret på DR præget af den vilde natur. Hør Frank Erichsen fortælle om projektet i videoen her.

Sammen med en række samarbejdspartnere sætter DR fokus på biodiversitet og den vilde natur i Danmark her i efteråret.

I den nye programserie ’Giv os naturen tilbage’, der startede forleden, inspirerer Frank Erichsen danskerne til at lade naturen gro for at gøre en forskel for biodiversiteten:

- Det er overraskende at se, hvad der kan ske for biodiversiteten på så kort tid, når vi tænker en lille smule anderledes, end vi plejer. Ved at lade græsset gro og forvilde vores haver eller altankasser, kan man skabe en stabil og permanent ændring for naturen og insekterne’, siger Frank Erichsen, som du kan møde i videoen her.

DR Skole giver inspiration

På tværs af TV, radio og dr.dk bliver efteråret på DR præget af den vilde natur. For eksempel med inspirationsvideoerne, ’Vilde haver – gør det selv’, der kommer med konkrete ideer og forslag til, hvordan danskerne kan udvikle insektlivet i haven eller altankassen.

Derudover tilbyder DR Skole masser af gratis læringsmateriale for at skabe begejstring, forståelse for og inspiration til skolernes udendørsarealer.

- I efteråret bliver vi klogere på den vilde natur, og så håber vi, at vi giver danskerne både inspiration, mulighed og lyst til at komme ud i naturen, og dét er jo netop ambitionen med natursatsningen, siger Henrik Bo Nielsen, der er direktør i DR Kultur, Børn og Unge.

Facebook
Twitter