VIDEO: Mandag var ’Bedrag-dag’ i Berlin

’Bedrag III’ ville helt tæt på virkeligheden – og kom det. Mandag havde DR’s dramaserie international premiere i den tyske hovedstad. Hør og se hovedforfatteren Jeppe Gjervig Gram fortælle om tankerne bag tredje sæson her.

Mandag i denne uge havde DR's populære dramaserie international premiere. Tredje sæson af ’Bedrag’ blev nemlig vist på storskærm til den anerkendte filmfestival Berlinale Series i forbindelse med Berlinalen. Til den årlige filmfestival er det en jury, der udvælger TV-serier fra hele verden med stort potentiale. Her er det altså ikke bare unikt, at 'Bedrag' er valgt blandt hele verdens TV-serier, men det også sjældent set, at en sæson III udvælges.

Premieren foregik ved en fælles biografvisning af nye serieproduktioner, hvor journalister, købere og andre branchefolk fra hele verden kunne opleve dem. ”Jeg har følt en meget varm velkomst af tredje sæson af ’Bedrag’ herhjemme og nu også i udlandet. Den internationale premiere i Berlin mandag og salget af ’Bedrag’ til blandt andet BBC og USA viser en enorm interesse for både den nye sæson og de to tidligere, som holdet og jeg er utrolig glade for. Og det gør mig virkelig stolt, at vi kan blive ved med at bidrage med tv-serier, som både kan samle seerne herhjemme og i udlandet om drama, som kan være med til at sætte dansk kultur på dagsorden i en global verden", siger hovedforfatteren på serien, Jeppe Gjervig Gram.

I videoen her fortæller han, hvordan han gerne ville tage ’Bedrag III’ et nyt sted hen, og hvordan serien næsten selv er blevet til virkelighed.

Facebook
Twitter