VIDEO: Se Julie Berthelsen og Kasper Harboe hylde kommunen i sang

Se P4-værterne fra ’Formiddag på 4’eren’ synge i en hyldestvideo – sammen med gæstestjerne Thomas Buttenschøn.

Sang lavet af formiddag på 4'eren i anledning af kommunalvalget 2017.

Kommunevalget nærmer sig, og det undgår bestemt ikke ’Formiddag på 4’eren’s opmærksomhed i denne uge, hvor ”Formiddag på 4’eren elsker kommunen”, som de siger.

Her giver P4-programmet, der bliver sendt på alle hverdage fra klokken 10 til 12, et indblik i institutionen, som ingen har et forhold til, men som har så stor indflydelse på alles hverdag.

Værterne Julie Berthelsen og Kasper Harboe uddeler borgmesterstænger, spiller borgmesterbingo og hjælper kommunen med gode råd, hvor det hele kan være lidt svært.

I samme forbindelse har Julie Berthelsen og Kasper Harboe også lavet en hyldestvideo til kommunen – sammen med en særlig gæstestjerne, sangeren Thomas Buttenschøn. Nummeret hedder ’Vi elsker alt kommunalt’, og det er Henrik Milling, Asger Kjær og Eskil Jefsen, der har skrevet sangen, hvor ”Seebach” rimer på ”traktortræk”, og hvor der både er referencer til letbanen i Aarhus og Allerslev-sagen i København.

”Kommunen er associeret med kommunefarvet hår, skrankepaver og bureaukrati, men vi vækker den til live ved at omfavne den og knuselske den i ugen op til, at vi alle skal vælge de kommende bestyrelser for netop kommunerne,” siger Tina Kragelund, der er redaktionschef hos DR Danmark, som står for ’Formiddag på 4’eren’.

Fredag den 17. november sender P4-formiddagsprogrammet for øvrigt direkte fra en af de kommuner, der er omtalt mindst i årets løb og derfor trænger til en hjælpende hånd, som redaktionen siger.

Du kan se videoen ovenfor.

Facebook
Twitter