VIDEO: Tine Gøtzsche havde sidste dag på jobbet efter 1000 TV-aviser

Tirsdag var sidste dag på skærmen for Tine Gøtzsche, der ikke sluttede med en TV-Avis, men derimod med at dække franske Emmanuel Macrons officielle statsbesøg i Danmark.

Selv om Tine Gøtzsche i løbet af de seneste syv et halvt år har været vært på rundt regnet 1000 TV-Avisen’er, blev det i en helt anden sammenhæng, hun sagde farvel til seerne tirsdag aften, efter at have arbejdet i huset i de seneste 22 år.

Sammen med Kåre Quist var Tine Gøtzsche vært i to programmer fra det gallataffel, som Hendes Majestæt Dronning Margrethe holdt i anledning af, at den franske præsident Emmanuel Macron og fru Brigitte er på officielt statsbesøg i Danmark.

Mandelas død og Brexit

På videoen her øverst tager Tine Gøtzsche dig med ind i TV-Avisens studie, og det fremgår også, at hun gennem årene både har overbragt os nyhederne om, at der var udskrevet folketingsvalg, berettet om Storbritanniens Brexit, Nelson Mandelas død og det bestialske ubåds-mord på Kim Wall.

Tine Gøtzsche har nu valgt at gå sine egne veje for at se, hvad det bringer. Udover at være vært på TV-Avisen og ved særlige begivenheder i kongehuset, har hun blandt andet arbejdet på DR Nyheders udlandsredaktion, lavet ’Temalørdag’ for DR2 og været vært på ’DR2 Udland’ og ’Profilen’ i løbet af de 22 år i DR.

Facebook
Twitter