Alex Vargas indtager DR Koncerthuset igen

21. november 2020 klokken 20.00 i Koncertsalen: Tre gange før har Alex Vargas kunnet melde udsolgt i Koncertsalen. Nu er han der på ny.

Alex Vargas ses her fra Tinderbox i Odense i juni 2018. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix) (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)

Danske Alex Vargas er ikke fremmed for Koncertsalen og dens publikum efter hele tre udsolgte koncerter siden 2016. I 2020 er den karismatiske musiker og sanger tilbage i vante omgivelser med sine største hits og nyeste sange.

Alex Vargas har haft et yderst produktivt 2019 med et fokus på at udforske sit 'EGO', der i mere overført betydning har materialiseret sig til hele tre EP’er og to helt særlige forestillinger på Østre Gasværk Teater.

I 2020 skifter den ambitiøse kunstner de skråbrædder fra teatret ud med en storstilet efterårsturné på de danske landeveje med koncerter i syv danske byers største spillesteder og musikhuse. Sidste stop på touren hedder København og nærmere bestemt en stor finaleafslutning i Koncertsalen lørdag 21. november.

Særlig støbning

I mere end et halvt årti har Alex Vargas stået ud som en artist af en helt særlig musisk støbning med gennemslagskraft først herhjemme og senere et fremstød i udlandet.

Siden gennembruddet med sangene 'Solid Ground' og 'Shackled Up' fra debuten 'Giving Up The Ghost' har han med sin kunstneriske udstråling og stemme imponeret musikkritikere, radiolyttere og ikke mindst en stødt stigende fansbase af trofaste koncertgængere.

Siden Alex Vargas´ gennembrud med musikalske meritter som titlen som 'Årets Danske Solist' ved Danish Music Awards i 2016, adskillige store pophits og afviklede koncerter med milepæle som imponerende liveshows på Smukfest, Roskilde Festival, i Royal Arena og Koncertsalen kan man ikke påstå, at Alex Vargas har hvilet på laurbærrene eller skruet ned for ambitionsniveauet.

Hvad 2020 ellers bryder på, foruden efterårstouren i november med koncerten i Koncertsalen som afslutning, løfter Alex Vargas ikke sløret for endnu.

Billetsalget er gået i gang på drkoncerthuset.dk.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter