Alphabeat prøver noget helt nyt i Koncertsalen

23. januar 2021 i Koncertsalen: Det bliver helt nyt for Alphabeat, at koncertgængerne sidder ned til deres ’12 Nights of Thunder’-koncert.

Alphabeat kommer i DR Koncerthuset den 23. januar 2021. Foto: Kristian Graven. (Foto: Kristian Peter Traugott Graven)

Det kan godt være, det bliver svært at sidde stille på sæderne, når Alphabeat den 23. januar næste år byder op til dans, fællessang og en ordentlig popfest i Koncertsalen på deres ’12 Nights of Thunder’-tour.

Alphabeat har prøvet næsten alt. De har hittet i udlandet, spillet festivaler over hele Europa og gæstet stort set alle spillesteder i Danmark.

Én ting har de dog aldrig prøvet, og det er at spille i de store danske koncertsale for et siddende publikum – men det bliver der lavet om på nu.

Den 23. januar 2021 har du mulighed for at opleve en helt særlig aften med det genforenede band i DR Koncerthuset, når Alphabeat starter en vaskeægte popfest i Koncertsalen i forbindelse med deres ’12 Nights of Thunder’-turné i Danmark.

Skaber spænding

- Vi glæder os helt vildt til at stå i de danske koncertsale. Vi har aldrig prøvet det før. Og det med at prøve noget nyt er i det hele taget noget, vi har dyrket og opsøgt, siden vi fandt sammen igen. Det skaber en nødvendig spænding for os – som at stå på scenen sammen for allerførste gang, fortæller forsanger Stine Bramsen, der sammen med herrerne i Alphabeat senest har udgivet det anmelderroste comeback-album ’Don’t Know What’s Cool Anymore’.

Ideen til ’12 Nights Of Thunder’ opstod på Alphabeats fuldstændig udsolgte danmarksturné, på landets mindre spillesteder, i februar måned. Her havde bandet lavet en akustisk fortolkning af ’10.000 Nights Of Thunder’, hvor publikum og Anders SG fra bandet ender med at synge store dele af sangen sammen a capella – altså uden instrumentledsagelse.

Læs mere om billetter på drkoncerthuset.dk her

Facebook
Twitter