Anne Kejser bliver vært på P1

24. november kl. 9.05 på P1: Nyt program med Anne Kejser som vært sætter fokus på det moderne liv - med alt, hvad det indebærer af arbejde og karriere, parforhold og skilsmisse.

Anne Kejser er kvinden, der lægger navn og stemme til et nyt program på P1. Kejser er et program, der sætter fokus på det moderne liv, som 30-50-årige lever. (Foto: Mette Heiring © Type 1)

Skilsmisse, karriereplanlægning og børneopdragelse. Der er mange bolde at jonglere med i dagligdagen. Men hvad gør andre? Hvad er rigtigt, ifølge eksperterne? Og er der ikke en genvej til også at få tid til sig selv?

Det søger vært Anne Kejser svar på i et nyt P1-program med titlen 'Kejser'. Programmet er til folk i alderen fra 25 år og opefter – alle, der har job, børn og så meget som bare overvejer et parforhold.

’Kejser’ får premiere på P1 i morgen - torsdag den 24. november klokken 9.05, hvor både stort og småt vil blive vendt og drejet, hvor der vil blive udvekslet erfaringer og holdninger. Og hvor målet er, at vi kan blive klogere på os selv og hinanden, det liv vi lever, og de valg vi træffer.

Bag mikrofonen sidder vært Anne Kejser, der er uddannet musicalperformer og har optrådt på mange scener, men mest er kendt fra tv. I det civile er Anne er 35 år, gift med Mette og sammen har de datteren Noria på to år. Familien er bosat i en lille by nordenfjords i et træhus med brændeovn og drivhus i haven:

"Jeg synes, at det er vigtigt at huske på, at der ikke kun er én sandhed. Blot fordi man selv gør tingene på én måde, betyder det ikke, at det nødvendigvis er den rigtige eller den eneste måde. I Kejser er der plads og mulighed for at diskutere, blande sig og måske blive inspireret af andres valg," fortæller vært Anne Kejser.

Gæster i studiet deler deres erfaringer

Det skal handle om de ting, vi snakker med hinanden om – til festen med vennerne, derhjemme ved middagsbordet eller ved kaffeautomaten på jobbet … og altså også i studiet hos Anne Kejser:

"I 'Kejser' får jeg besøg af rigtige mennesker. Altså sådan nogen, der OGSÅ har problemer, overvejelser, moral, arbejde, familie og alt det andet, der skal gå op. De deler ud af erfaringer og tanker og kommer garanteret til at rykke på lytternes, mine og hinandens synspunkter og holdninger."

Flirt på jobbet

I det første program handler det om at flirte på jobbet. Med udsigt til de traditionelle firmajulefrokoster er det lige om lidt højsæson for at flirte med kollegerne. Men mange gør det også i dagligdagen. Måske fordi det kan pifte en grå og kedelig arbejdsdag op? Måske som et middel til at opnå noget? Eller måske fordi man er forelsket i en kollega? Men hvornår er det fedt at flirte på arbejdspladsen, og hvornår bliver det for meget?

Det skal følgende gode folk være med til at svare på: Per Smedegaard, teaterdirektør på Svalegangen i Aarhus, Trine Holm, partner i konsulentvirksomheden Progreso i Aalborg og Morten Aagaard, korshærspræst, Aarhus.

"Jeg glæder mig til at høre om, hvad andre egentlig synes om flirteri på jobbet. Det er jo noget, der sker hele tiden, men det er ikke noget, man taler specielt meget om – i hvert fald nok kun som sladder i krogene," siger Anne Kejser.

'Kejser' får premiere på P1 torsdag den 24. november klokken 9.05, som er den faste sendetid hver torsdag resten af 2016. I 2017 er der 'Kejser' på P1 mandag-onsdag, alle tre dage fra klokken 10.05-11.00 – første gang den 2. januar.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk