Barbara Moleko holder sin største koncert til dato i DR Koncerthuset

25. november klokken 20.00 i DR Koncerthuset: Sangerinden Barbara Moleko kan nu for første gang opleves i Koncertsalen.

Barbara Moleko kan nu for første gang opleves i en koncert i DR Koncertsalen. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Barbara Moleko kan for første gang i sin karriere nu opleves i Koncertsalen med en koncert, hvor sangerinden optræder med kendte hitsingler som ’Dum for dig’ og ’Gør mig lykkelig’ fra sine platinsælgende album og nye sange fra et kommende album.

Koncerten i Koncertsalen bliver Barbara Molekos største koncert til dato, og spørger man hende selv, lægger hun absolut heller ikke skjul på, hvor meget hun ser frem til at byde publikum velkommen indenfor i den koncertsal, hun har glædet sig til at prøve kræfter i mange år:

- Hvis der er en ting, der gør mig lykkelig, så er det at synge. Jeg føler mig som den bedste version af mig selv, når jeg optræder. Jeg giver alt af mig selv – ren kærlighed! Jeg glæder mig til at spille i en sal som Koncertsalen i DR Koncerthuset, der for mig at se, er skabt til at kunne forstærke den kærlighed, der er i musik. Jeg får helt kriller i maven ved tanken.

Barbara Moleko har det meste af karrieren boet på Nørrebro i København, men med en opvækst i Mozambique, Sydafrika og Vanløse har hendes liv været et sansebombardement af billeder – fra sydens støv til nordens stenbro, fra afrikansk jazz og amerikansk soul til danske viser – hvilket alt sammen kommer til udtryk i hendes lydunivers.

Debutalbum i 2012

Barbara Molekos brede popularitet startede, da sangerinden med den karismatiske vokal medvirkede som feature på en af de største danske rappere gennem tiderne, L.O.C.’s kæmpe hit ’Helt min egen’ – og hurtigt efter fik hun i starten af 2010’erne banet sig ind i manges bevidsthed som den nye danske sanger og sangskriver, som man skulle holde øje med.

Debutalbummet ’Lykken er…’ landede i 2012, og dengang skrev dagbladet Information:

- Velkommen til Barbara Moleko. Du har en stemme, der fortjener at blive hørt.

I kølvandet på debutalbummet blev Barbara Moleko nomineret til flere af de største musikpriser ved Danish Music Awards, Steppeulven, Gaffa Awards og Zulu Awards, og hun har efterfølgende, som tidligere skrevet, givet til et væld af udsolgte koncerter såvel som optrådt til flere tv-shows og landsdækkende arrangementer, såsom Dronning Margrethes 75-års fødselsdag.

Billetsalget til koncerten er gået i gang på drkoncerthuset.dk.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk