Bo Kaspers Orkester besøger DR Koncerthuset på stor nordisk turné

12. februar 2020 klokken 20.00 i Koncertsalen: Det svenske band Bo Kaspers Orkester vender tilbage til DR Koncerthuset med deres blanding af soul, pop, jazz og svenske visetradition.

Bo Kaspers Orkester har efterhånden spillet sammen i 28 år. Foto: PR-foto.

Når Bo Kaspers Orkester endnu engang befinder sig på de danske breddegrader, bliver koncerten i DR Koncerthuset et glædeligt gensyn med det svenske orkester. Af flere omgange i løbet af årene har de i den ene eller anden konstellation begejstret publikum her.

I 2011 stod de fuldtallige i Koncertsalen, mens frontmanden Bo Sundström i det seneste års tid har aflagt to velbesøgte optrædener - først i Studie 2 med en solokoncert og i Koncertsalen som særlig gæst ved koncerten med Caroline Henderson.

Koncerten i DR Koncerthuset er en del af en stor turné, hvor Bo Kaspers Orkester besøger intet mindre end 30 koncertsale og arenaer i hele Norden. De danske fans kan se frem til, at det svenske band i slutningen af året udgiver deres 12. album med titlen ’23:55’.

Bedste tid lige nu

Bo Kaspers Orkester har solgt over 2,5 millioner album i løbet af deres 28 år som band, og det har derfor ikke været nemt at skulle leve op til de høje forventninger fra dem selv og publikum til et nyt album. Bandet fortæller selv om tiden, de står i nu, og hvordan det har været at skrive og indspille det kommende album.

- Vores bedste tid er lige nu. Siden begyndelsen af 1990’erne har vi rejst rundt som musikalske handelsrejsende, og det føles nu som om – for at anvende ishockey-termer, at vi har spillet to perioder, og at vi nu er i begyndelsen af den sidste tredje periode. Nu er det tid til at give den gas!

- ’23.55’ er en samling af sange, som det har taget os næsten tre årtier at blive i stand til at lave. En ren soulplade. Vi har været der tidligere – soulen ligger i vores DNA, men det føles som om, at vi først nu er klar, har stemmen og teksterne til at kunne gøre det fuldt ud.

Billetsalget er startet på dr.dk/koncerthuset

Facebook
Twitter