Carpark North foran et siddende publikum

11. marts 2017 klokken 21.00 i Koncertsalen: Der er elektro-rock foran et siddende publikum, når Carpark North besøger DR Koncerthuset næste forår.

Carpark North – der for nylig også var i ’Ultra Jam’ – kan ses i Koncerthuset til marts. (Foto: Farsight TV ApS © Type 2)

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til marts, hvor Carpark North vender tilbage med deres eksplosive og energiske elektro-rock. Denne gang skifter trioen de traditionelle venues ud med koncertsale og spiller koncerter for et siddende publikum.

Når Carpark North i foråret gæster de største danske byer bliver det med en turné i nye omgivelser. Den danske trio besøger nemlig koncertsale, hvor et siddende publikum kan se frem til at blive blæst omkuld af Morten Thorhauges pulserende trommespil, Søren Balsners buldrende bas og Lau Højens eminente vokal.

Carpark North har siden det selvbetitlede debutalbum fra 2003 markeret sig som et af landets største bands. Siden har de udgivet tre storsælgende albums med hitsingler som ’Transparent and Glasslike’, ’Human’ og ’Save Me From Myself’ mens det Guld-sælgende album ’Phoenix’ fra 2014 kastede hele fire singler af sig, inklusiv sommersinglen ’You’re My Fire’ med Nik & Jay og Platin-hittet ’32’ med Stine Bramsen.

Bandet har siden gennembruddet lagt Danmark og udland ned med storslåede koncertpræstationer, og de er nu klar med en omfattende forårsturné. Turnéen kommer som en naturlig forlængelse af forsanger Lau Højens deltagelse i musikprogrammet ’Toppen Af Poppen’ på TV2, mens trioen samtidig er i studiet for at arbejde på et helt nyt album, som udkommer i løbet af 2017. Så mon ikke, publikum får fornøjelsen af, at opleve nyt materiale på denne turné?

Facebook
Twitter