D-A-D-trommeslager Laust Sonne ny vært på P6 BEAT

11. januar kl. 17.03 på P6 BEAT: Laust Sonne debuterer som vært, når han i det nye år går tæt på en række danske kunstnere og bands i radioprogrammet ’Mer’ Monitor’ på P6 BEAT.

Laust Sonne (D.A.D) er vært på programmet, som er et slags portrætprogram, som hver uge går tæt på en kunstner/ band og deres live-performance (Foto: Martin Bubandt © Type 2)

I bedste sendetid kommer Laust Sonne helt tæt på scenekanten, når han får besøg af danske bands og kunstnere, der fortæller om livet i tourbussen. Portrætformatet giver mulighed for at komme med backstage, og kunstnerne deler deres egne historier og oplevelser i forbindelse med deres koncerter.

“Jeg vil give lytterne et unikt indblik i musikbranchen og tage dem med backstage. Vi skal snakke om, hvordan deres musikkarriere startede, hvilke forberedelser og ritualer kunstnerne har inden store koncerter, hvad publikum betyder og meget mere. Jeg glæder mig til at få stillet min nysgerrighed, invitere lytterne med ind under huden på en lang række kunstnere og derved give dem lidt insiderviden til en spændende verden, som jeg selv kender rigtig godt”, siger Laust Sonne.

Inspirationskilder, forberedelse og nervepirrende livekoncerter

I programmet får lytterne mulighed for, at høre om kunstnernes egne inspirationskilder, når det gælder sceneperformance og også om kunstnernes bedste og værste live-optrædender. Vi hører også om, hvor nervepirrende det kan være selv for en etableret kunstner at stille sig op foran et publikum og igen og igen dele ud af sit hjerteblod.

”Man overvejer sjældent, som koncertgænger, hvilke overvejelser og store forberedelser der ligger forud for en koncert og hvor nervepirrende det er lige inden en stor koncert, hvor alt skal klappe. Det er blandt andet dette perspektiv, jeg ønsker at snakke med kunsterne om, da det er en stor del af deres arbejde udover selve deres live-optræden,” siger Laust Sonne.

Laust Sonne inviterer en ny kunstner ind hver uge. Det vil i første afsnit være Trentemøller, der gæster studiet. Programmet sendes torsdage og lørdage.

’Mer’ Monitor’ sendes første gang torsdag den 11. januar klokken 17.00-19.00 på P6 BEAT og vil blive genudsendt følgende lørdag klokken 14.00-16.00.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk