DR Big Band tager på musikalsk rejse med Annisette

7. februar 2020 klokken 20.00 i Koncertsalen: Dansk rocks vilde rose Annisette møder DR Big Band i Koncertsalen til en rejse gennem sangerindens musikalske verden.

Annisette er ikke uvant med at spille i Koncertsalen. Her er hun fra P8 Jazz i 2016. Foto (Foto: Agnete Schlichtkrull)

Med sin helt særlige stemme og sin dybe indlevelse i musikken er Annisette nået ind under huden på flere generationer af danskere. Gennem mere end 50 år på scenen har hun formået at tryllebinde publikum, og i dag er hele Danmark på fornavn med den udtryksfulde sangerinde.

Annisette er først og fremmest kendt som frontfigur i rockbandet Savage Rose, som gennem årtier har givet genlyd på den internationale musikscene med sit unikke lydbillede og stærke kompositioner, som er foreviget på hele 25 album.

Når Annisette står på scenen i Koncertsalen til den 7. februar 2020, bliver der zoomet ud, og der bliver set på Annisettes musikalske verden gennem de musikalske forbilleder, som har inspireret hende gennem hele livet. Orgel og harmonika er skiftet ud med toptunet bigband-lyd, når Annisette og DR Big Band i tæt samspil præsenterer et udvalg af sangerindens egne favoritnumre af ikoner som Charlie Chaplin, Donny Hathaway, Aretha Franklin, George Gershwin og Bob Dylan.

Arrangeret specielt til Annisette

Alle numre er arrangeret specielt til Annisette og DR Big Band af den Grammy-nominerede danske komponist Peter Jensen, som også er aftenens dirigent – og som i tæt samspil med Annisette samtidig kaster helt nyt lys på et udvalg af de mest intense Savage Rose-klassikere.

Koncerten byder også på en samling fortryllende vintersange af Annisettes afdøde mand, Thomas Koppel, og med på scenen er to af Savage Roses faste korsangere gennem flere årtier, Amina Carsce Nissen og Naja Rosa Koppel, som er datter af Annisette og Thomas Koppel. Læs mere om arrangementet og billetter her

Facebook
Twitter