DR Musikariet åbner Metalskole i DR Koncerthuset

Med masser af dunkle riffs og aggressive trommer åbner DR Musikariet og P6 BEAT-vært Carsten Holms søndags-Metalskole og fører hele familien gennem fire årtiers knivskarp og kul-sort kulturarv.

DR Musikariet præsenterer DR Musikariets Metalskole. (Foto: NA © Type 2)

DR Musikariets MetalSkole er en skarp hjørnesten i en ordentlig musikalsk opdragelse. Med masser af dunkle riffs og aggressive trommer, åbner DR Musikariet og P6 BEAT-vært Carsten Holms søndags-MetalSkole og fører hele familien gennem fire årtiers knivskarp og kul-sort kulturarv.

Så det bliver den vildeste tur på skolebænken, når Carsten Holm kører sort pensum med de hårdeste, tungeste og bedste hits fra Deep Purple, Black Sabbath, Slayer, Metallica, Guns N’ Roses med flere med festivalen Copenhells husband Openhell.

Openhell-bandet har siden 2011 været en fast del af kæmpe live karaoke-show, der hvert år samler tusindvis af vilde heavyfans i ølteltet Biergarten.

Carsten Holm er en af de bedste musikalske formidlere på dansk radio. For tiden er Carsten Holm vært på P6 Beat Weekend og præsenterer tusindvis af lyttere for musik fra mange forskellige genrer, med vidt forskellige udtryk.

DR Musikariet er en ramme over en masse forskellige musikalske aktiviteter for børn og unge. Det er koncerter, workshops og skoletilbud på tværs af genrer. Og så er det et samarbejde med en lang række af gode samarbejdspartnere

Billetter via drkoncerthuset.dk fra 17. februar klokken 11.00.