DR Ultra skriver tv-historie i Minecraft

15. juni kl. 18.10 på DR Ultra: Specialudgave af ’KreaKampen’ er optaget, så spillerne dyster mod hinanden inde i computerspillet Minecraft.

(Foto: framegrab)

DR Ultra, som henvender sig til de 7-12-årige, skriver et lille stykke tv-historie, når de onsdag sender en specialudgave af programmet ’KreaKampen’. Det har i løbet af foråret været vist på DR Ultra i otte afsnit og går ud på, at fire super kreative børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer med forskellige materialer.

Rolf Torbøl Sørensen fra DR Ultra Digital fortæller:

”Det spændende nye er, at programmet, som hidtil kun har været optaget som almindeligt tv, nu afsluttes med en særudgave, der udelukkende foregår inde i computerspillet Minecraft. Det er et spilunivers, som børnene kender og er vant til at bruge. Derfor taler vores særudgave direkte ind i børnenes verden og udvider ’KreaKampens’ præmis og univers på en helt ny måde.”

De fire børn og vært Sofie Østergaard er blevet lavet om til Minecraft-figurer, avartars, som inde i spillet skal dyste om, hvem der kan bygge det flotteste Minecraft-mesterværk.

”Og så foregår det ellers med interview og dialoger, som vi kender det fra andre programmer, men bare med den store forskel, at alt foregår inde i Minecraft-spillet,” forklarer Rolf Torbøl Sørensen.

Han tilføjer, at specialudgaven af ’KreaKampen’ samtidig ligger i forlængelse af børnenes medieadfærd og et af DRs indsatsområder, som er at skabe attraktive digitale tilbud.

Programmet kan ses både i DR Ultra App’en og på DR Ultra onsdag 15. juni kl. 18.10.

Se en smagsprøve på det her.

Facebook
Twitter