DR1 gør bras til bolig

3. maj kl. 20.00 på DR1: I en ny sæson af ’Kære nabo’ rykker DR1 ud for at hjælpe stillestående boligprojekter.

I den nye sæson af 'Kære nabo' begiver designer, Natalia Sanchez, og skattejæger, Søren Falk, sig landet rundt for at hjælpe folk i mål med lidt for stillestående boligprojekter. (Foto: Karsten Hagelund © Type 2)

I den nye sæson af ’Kære nabo’ begiver designer, Natalia Sanchez, og skattejæger, Søren Falk, sig landet rundt for at hjælpe folk i mål med lidt for stillestående boligprojekter.

Natalia laver en plan for, hvordan familien kan komme videre med deres projekt, og sammen med Søren og familien selv banker hun på hos naboerne på vejen eller i opgangen for at bede om deres hjælp.

Så tager Søren på skattejagt i naboernes gemmer og rundt omkring i lokalområdet for at finde alt dét, der skal bruges til indretningen. Designbudgettet er nemlig nul kroner.

Efter et par dages skattejagt er bunken af gamle ting og sager klar til den store forvandling, og familien bliver sendt væk på weekend. For nu går naboer, designer og en enkelt håndværker nemlig i gang med at ombygge, overmale og redesigne boligen, og søndag eftermiddag kvitterer familien med en vejfest for at takke deres gode naboer for hjælpen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk