Gendannede Zapp Zapp kommer til DR Koncerthuset

28. december kl. 20.00 i Studie 1: Et af Danmarks stærke funkbands er gendannet, og mellem jul og nytår kan de ses i DR Koncerthuset.

Zapp Zapp i DR Koncerthuset, Studie 1 (Foto: NA © Type 2)

Funklegenderne Zapp Zapp med Erann DD i front er tilbage efter en pause på mere end 20 år. Det stod klart, da de i juni måned samlede 20.000 publikummer til deres comeback-koncert i Tivoli i København.

Med en hitparade og et velspillende band var det tydeligt for alle, at Zapp Zapp er i topform og leverer koncerter af højeste kvalitet. Til vinter kan fans af det soulfulde og energiske orkester igen få mulighed for at synge med på de gamle hits, når Zapp Zapp besøger DR Koncerthusets Studie 1.

Med to album og superhittet 'You Better Believe' dominerede Zapp Zapp dansegulvene i start-90’erne. Fans har siden deres opløsning i 1994 sukket efter en genforening, som nu gør, at bandet er klar til at hive de gamle hits frem af skuffen og på ny fylde dansegulvene til nogle funky, nostalgiske og soulfulde koncerter.

Her kan publikum opleve den originale besætning bestående af Erann DD på vokal, Tue Röh på keyboard, Søren Nørup på guitar, Jakob Christensen på bas og endelig har Birk Nevel overtaget Anders Schumanns plads på trommer.

Herudover har gruppen inviteret en håndfuld blæsere og kor med på scenen, så der er garanteret et musikalsk brag, når de rammer DR Koncerthuset i december.

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til nogle festlige koncerter med et legendarisk og toneangivende funkband, der endelig er tilbage.

FacebookTwitter