Hugo Helmig på den store scene i DR Koncerthuset

31. marts 2019 kl. 20.00 i Koncertsalen: Den unge sanger har givet over 70 koncerter i år – nu kommer han også til DR Byen.

Hugo Helmig har stået på scenen i DR Koncerthuset før – nemlig da han sang ved P3 Guld 2017. Foto: Agnete Schlichtkrull.

Danmarks nye store popstjerne Hugo Helmig har på rekordtid bevist sit kæmpe musikalske talent og har mønstret et talstærkt publikum. Nu har det og landets øvrige musikelskere en chance for at opleve ham i DR Koncertsalen.

Hugo Helmig har på få år etableret sig som et af Danmarks allerstørste pop-talenter både med imponerende streamingstal på 30 millioner streams alene på Spotify fordelt på singlerne ”Eyes Wide Shut”, ”Times of War” og ”Please Don’t Lie” fra debut EP’en ”Promise” samt seneste single ”Wild”.

Udover flotte salgstal og anerkendelser står musikeren stærkt i folks bevidsthed som en yderst kompetent livemusiker, da han med sit velspillende orkester alene i 2018 har rundet over 70 koncerter i Danmark og udenfor landets grænser.

Det er ikke blot danskerne, der har fået øjnene op for den unge sanger og sangskriver. I Tyskland kravlede ’Please Don’t Lie’ hele vejen op ad hitlisterne og endte som nummer tre på den officielle tyske airplay-chart. Opfølgeren ’Wild’ er i skrivende stund på vej i Top 20 i Tyskland.

Selvom hele karrieren flyver succesfuldt afsted, har Hugo Helmig overskud til at kigge tilbage og udtaler sig følgende om sit gennembrudsår:

”Det har været et fantastisk år. Jeg har ligesom fået taget min mødom flere gange. Første festival, første tv-show, første pris, første tyske koncert. Der har været fart på, men jeg føler også, at både jeg selv og bandet er vokset helt vildt. Nu glæder jeg mig bare til, at vi skal afsted igen og besøge de danske byer og spille en masse nye sange.” Billetsalget åbner på dr.dk/koncerthuset den 30. august klokken 10.00.

Facebook
Twitter