Ida Corr i Studie 2

24. februar 2017 kl. 20.00 i Studie 2: Den talentfulde sangerinde lægger vejen forbi DR Koncerthuset.

(Foto: PR-Foto)

Ida Corr har brugt det forgangne halvandet år på ny musik. I februar udgav hun den storladne pop-hymne 'Down', der har løftet lidt af sløret for, den høje kvalitet, vi har i vente på det kommende materiale.

I foråret var hun på Samsø med en stribe andre danske musikere, for at medvirke i næste sæson af 'Toppen Af Poppen' – der sendes på TV 2 til efteråret.

Ida Corr startede bag trommerne som 6-årig i skolebandet, men smed stikkerne et par år senere for at synge. Som 11-årig vandt hun det allerførste MGP med bandet 'Årgang 77', der lavede egne kompositioner. Blev tilbudt pladekontrakt som 16-årig, og droppede ud af 1.g for udelukkende at koncentrere sig om musikken. Efter nogle år i konstellationer med Mark Linn, King Kane, Gnags o.a., dannede hun sit eget band med Christina Undhjem, for herefter at tage hul på udlandet; både med band og som solist. Storhittede i ´07 med "Let Me Think About It", der gik #2 i UK og imponerende #1 på dancecharten i USA – med det store hit i baglommen, turnérede hun verden tynd i over 5 år.

Nu er Ida Corr klar til at vise nye sider af sit store talent. Hun vil på denne turné, som bringer hende til DR Koncerthuset til februar, kreere et live-setup, hvor hendes tidligere club-hits vil blive omarrangeret og soulen komme i fokus.

Ida Corr kan opleves 24. februar i DR Koncerthusets Studie 2.

Facebook
Twitter