Interpol til Danmark

27. august kl. 20.00 i Koncertsalen: Interpol kommer til DR Koncerthuset for at markere 15-året for debutalbummet 'Turn On The Bright Lights' fra 2002.

Interpol. Turn On The Bright Light Anniversary Tour i DR Koncerthuset, Koncertsalen (Foto: NA © Type 2)

Interpol kommer til DR Koncerthuset for at markere 15-året for debutalbummet 'Turn On The Bright Lights' fra 2002.

De brooklynbaserede indierockere giver en håndfuld eksklusive koncerter til sommer, hvor albummet bliver spillet i dets fulde længde.

Interpol blev dannet i 1997 og var en del af den indierockbølge, der også begavede rockentusiaster verden over med bands som The Strokes og The National i start-nullerne. Paul Banks' interessante tekstunivers og særegne vokal har sammen med bandets karakteristiske guitarriffs har været med til at gøre Interpol til et af de største bands, der er udsprunget fra New York inden for indierockens verden.

Interpol blev dannet af Daniel Kessler (guitar) og Greg Drudy (trommer), der mødte hinanden, mens de studerede filosofi i New York. Paul Banks kom hurtigt med på vokal, og en trio var dannet. Drudy forlod dog allerede Interpol i 2000, men blev hurtigt erstattet af Sam Fogarino som ny trommeslager. Når Interpol spiller live, har de Brandon Curtis med på keys og Brad Truax med på bas.

For fem år siden udkom 'Turn On The Bright Lights' i en 10-års jubilæumsudgave, hvor alle numre er remasterede og B-siden blandt andet indeholder sange som 'Specialist', der var med på bandets tredje EP, men ikke kom med på debutalbummet tilbage i 2002.

Dedikerede fans af Interpol kan godt glæde sig, da den specielle jubilæumskoncert i DR Koncerthuset søndag den 27. august bliver en tur ned ad Memory Lane, og samtidig kan fungere som en appetitvækker, da Interpol p.t. er i færd med at arbejde på nyt materiale, der bliver udgivet i 2018.

Interpol. Turn On The Bright Light Anniversary Tour i DR Koncerthuset, Koncertsalen (Foto: NA © Type 2)
Facebook
Twitter