Jacob Bellens vælger sange ud fra karrieren

21. november kl. 20.00 i Koncertsalen: Bellens, som blandt andet er kendt fra Murder og I Got You On Tape, tager på turné, hvor han giver akustiske koncerter med cello, bas og klaver på scenen.

Jacob Bellens er i DR Koncerthuset den 21. november. Foto: S. Guldbrandsdottir.

Alle kan glæde sig til en stemningsfuld koncert, når den karismatiske sanger og sangskriver Jacob Bellens gæster Koncertsalen den 21. november med en akustisk trio bestående af cello, bas og klaver. Koncerten kommer i forlængelse af Bellens’ seneste udgivelse ’Trail Of Intuition’.

Fans af Jacob Bellens vil vide, hvordan den ydmyge og gådefulde kunstners musik og lyrik har en evne til at kravle ind under huden og efterlade lytteren bevæget og tørstende efter mere. Bellens, som blandt andet er kendt fra Murder og I Got You On Tape, tager i efteråret på turné, hvor han spiller en række fortrinsvis akustiske koncerter med cello, bas og klaver på scenen.

Til koncerten i DR Koncerthuset kan publikum glæde sig til en helt særlig koncertoplevelse, hvor Jacob Bellens spiller udvalgte sange fra sin lange musikalske karriere samt giver en forsmag på nyt uprøvet materiale udvalgt til lejligheden.

Han siger selv:

”Jeg glæder mig til at spille disse koncerter, da jeg i noget tid har haft lyst til at prøve denne sammensætning af instrumenter af. Til koncerterne vil jeg udvælge og sammensætte en pulje sange, der passer til udtrykket.”

Jacob Bellens udgav sit fjerde soloalbum ’Trail Of Intuition’ i marts med singlerne ’One Of A Kind’, ’Renegade’ og ’Trail Of Intuition’.

Jacob Bellens har udgivet album i forskellige konstellationer siden 2004, herunder tre album med duoen Murder, fire album som forsanger i I Got You On Tape samt fire soloplader: The Daisy Age (2012), My Convictions (2014), Polyester Skin (2016) og senest Trail Of Intuition (2018).

Af anmelderne bliver han betegnet som “…en af de helt særlige og vigtige figurer i det danske musikmiljø” (Information), og hans stemme, fraseringer og sangskrivning er “… et kapitel for sig” (Politiken).

Facebook
Twitter