Jason & Noah – en chance til

10. og 17. april kl. 20.45 på DR1: Racerkøreren Jason Watt kørte galt og blev lam. Nu har han fået en ny chance gennem sin søn Noah, der også vil være racerkører.

Den berømte racerkører Jason Watt kørte galt og blev lam for livet. Nu har han fået en ny chance gennem sin søn Noah, der også vil være racerkører. De deler drømmen om at blive den bedste i verden. (Foto: DR Historie © Type 2)

Som Jason Watt selv formulerer det: ”Jeg har lovet ham at være mere far og mindre højtråbende træner.”

Alle forældre ønsker at deres børn får succes, kommer først i køen og når deres mål. Dette er en historie om, hvor langt man skal gå for at komme helt til tops og hvor meget man kan presse sine børn for at nå målet.

Noah kører international professionel gokart, og han kan blive den bedste i verden, for han har arvet sin fars talent og ikke mindst viljen til at vinde – men prisen er høj.

Jason bruger al sin tid på Noah, men han kræver til gengæld at Noah hele tiden gør sit absolut bedste, både på banen og udenfor den, for ellers når de ikke toppen. De har begge to temperament, og det er store følelser der kommer i spil mellem dem: den største glæde, den heftigste vrede og den dybeste skuffelse. Men Noah har også en far, der forstår ham bedre end nogen anden, som er med på alle rutsjeturene, og som altid samler ham op og hjælper ham videre til sidst.

Teenager på 14 år

Noah skal leve op til tårnhøje forventninger i en ekstremt konkurrencepræget voksenverden, hvor det koster en million om året at stille op til de store løb. Han er væk fra skolen 80 dage om året, altid på rejse rundt i verden, altid en uge af gangen - og samtidig er han bare en teenager på 14 år.

DR har fulgt Jason og Noah gennem et år på deres vej mod at nå den fælles drøm.

Dokumentaren er et hudløst ærligt portræt af en far og en søn, der lever den amerikanske drøm i Danmark, en familie, hvor alt bliver sat ind på at nå til tops og ikke mindst - om en lille dreng, der skal løfte en stor arv..

’Jason & Noah – en chance til’ er to programmer som kommer mandag den 10. april og 2. påskedag, mandag den 17. april, klokken 20.45 på DR1.

Facebook
Twitter