Lisa Stansfield markerer sit 30-års jubilæum i DR Koncerthuset

23. november 2019 klokken 20.00 i Koncertsalen: Der er allerede gået 30 år, og nu markerer hitsangerinden sit jubilæum med en dansk koncert.

Mange husker formentlig dette cover fra Lisa Stansfields debutalbum. Foto: Fra coveret.

Hitsangerinden Lisa Stansfield markerer 30-års jubilæum for sit multiplatinsælgende debutalbum ’Affection’ med en international turné med stop i Koncertsalen, hvor stjernen byder på genhør med de ikoniske hitperler fra dengang.

Aftenen vil også byde på øvrige favoritter og klassikere fra hendes efterfølgende syv soloudgivelser.

Det multiplatinsælgende album ’Affection’ endte, efter sin udgivelse i 1989, med at sælge flere end fem millioner eksemplarer på verdensplan, med at få tre BRIT Awards, en Billboard Music Award, en World Music Award og få to Grammy-nomineringer.

Singlerne fra debuten ’All Around The World’, som endte med at blive et kæmpe hit på verdensplan, ’What Did I Do To You’, ’Live Together’, ’You Can’t Deny It’ og ’This Is The Right Time’ bragede igennem i æteren og præsenterede Lisa Standfields brand af soul, R&B og Brit-house for den brede globale befolkning.

For nyligt annoncerede pladeselskabet earMUSIC udgivelsen af en deluxe-udgave af Lisa Stansfields 2018-album ’Deeper’. Albummet, der oprindeligt blev udgivet i april, er Lisa Stanfields 8. albumudgivelse og fik bred anerkendelse. Albummet ramte hitlisterne som nummer 15 på den officielle UK Album Chart.

Billetsalget til koncerten starter den 5. december klokken 10.00 på dr.dk/koncerthuset

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk