Malko: 24 dirigent-talenter fra hele verden i DR Koncerthuset

7.-12. juni 2021 i Koncertsalen: DR’s traditionsrige dirigentdyst finder sted næste sommer, og billetterne er nu sat til salg.

24 unge dirigenter dyster i DR’s traditionsrige Malko-konkurrence, der har været holdt siden 1965. (Foto: Agnete Schlichtkrull)

24 unge dirigenter fra hele verden. Et tændt symfoniorkester. Og en fornem international jury med chefdirigent Fabio Luisi i spidsen.

Det er hovedingredienserne i DR Symfoniorkestrets internationale Malko-konkurrence, som fylder DR Koncerthuset med spænding og masser af musik gennem en uge i juni 2021 – fra den 7.-12. juni.

Malko Konkurrencen er en af verdens førende musikkonkurrencer, som tiltrækker de allerbedste unge dirigenter. Flere af dem har allerede en imponerende karriere, men vælger alligevel at stille op i konkurrencen for at få det endelige, internationale gennembrud.

I løbet af konkurrencen tager de unge dirigenter livtag med stor, symfonisk musik af blandt andre Beethoven, Wagner og Tjajkovskij – alt sammen i tæt samarbejde med DR Symfoniorkestrets musikere, som gennem hele konkurrencen gør alt for at få de unge talenter til at yde deres bedste.

Som publikum kan du følge hele Malko Konkurrencen i Koncertsalen – fra de indledende runder til den spændende finalekoncert, hvor en af de tre finalister får den eftertragtede titel som Malko-vinder 2021.

Du kan også følge med i Malko Konkurrencen på DR P2, som følger de unge dirigenter gennem hele konkurrenceugen.

Det er muligt at komme til de fire indledende runder med rabat – se mere her

Samtidig kan du læse mere om finalen og billetter til den den 12. juni 2021 her

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk