Nick Cave spiller og svarer på spørgsmål

21. maj klokken 20.00 i DR Koncertsalen: Den australske sanger stiller op til spørgsmål-svar-session og spiller nogle af sine elskede numre.

Her er Nick Cave i en lignende session fra Sydney Opera House. (Foto: Daniel Boud © Daniel Boud)

Efter en udsolgt tour i Australien og New Zealand, bringer Nick Cave sine unikke såkaldte ”conversation events” til Europa og Storbritannien. Det bringer ham til Koncertsalen i DR Koncerthuset tirsdag den 21. maj klokken 20.00.

Nick Cave optræder en række aftener med musik og åben diskussion, og her besvarer han for eksempel spørgsmål fra publikum om forskellige emner, ligesom han spiller nogle af sine mest elskede sange på klaver.

Cave beskriver selv seancerne som "en øvelse i at være forbundet", og han siger selv, at intet emne er helligt. Publikum opfordres derfor til at være modige, udfordrende, konfronterende og ikke være bange for at spørge løs.

Forholdet mellem Cave og hans publikum har altid været åbent og intensivt, men er blevet tættere under hans seneste shows med bandet ’Bad Seeds’, der inspirerede til disse ukonventionelle og unikke spørgsmål-svar-aftener uden moderator.

Billetsalget starter den 21. februar klokken 10.00 via drkoncerthuset.dk.

Facebook
Twitter