Nicklas Sahl indtager Koncertsalen til november

4. november 2020 kl. 20.00 i Koncertsalen: Sangeren Nicklas Sahls karriere er gået fra 0-100 på rekordtid. Nu er han klar til at spille i DR Koncerthuset til efteråret.

Nicklas Sahl kommer i DR Koncerthuset den 4. november. Foto: PR-foto.

Udefra er det måske nemt at tro, at Nicklas Sahl har spillet sig hurtigt til tops. Han udgav sin debutsingle ’Hero’ i 2018, og ikke lang tid efter var koncertkalenderen booket med en forårsturné med et imponerende fremmøde hele vejen rundt. Mange af koncertgængerne troppede også op samme år, da han åbnede Bøgescenen på Smukfest.

Efterfølgende har Nicklas Sahl fyldt Store Vega i slutningen af 2019, og i 2020 fortsætter han nu koncertrækken i Danmark til efteråret, hvor Koncertsalen den 4. november må regnes for den største koncert. Her vil han blandt andet byde på hits som ’New Eyes’, ’Planets’ og ’Hero’.

Sangene har allerede rundet mange millioner af streams og masser af afspilninger på de danske radioer – og med seneste single ’There For You’ står Nicklas Sahl klar med endnu en stærk single forud for koncerten i Koncertsalen i slutningen af året.

Startede tidligt

Selvom Nicklas Sahls karriere er gået fra 0-100 på rekordtid, startede den musikalske rejse for musikeren meget tidligt. Allerede som fireårig fik han en plastikguitar stukket i hånden, og hans instrumentale følgesvend så ham vokse gennem årene. I dag er guitaren stadig et bærende element for Nicklas Sahl, som mestrer de seks strenge med lige så stort talent, som han mestrer sit stemmebånd.

Når Nicklas Sahl går på scenen, er det ikke blot publikum som begejstret hylder hans sange og kæmpemæssige kunstnerformat. Anmelderne følger også trop med store roser.

GAFFA’s anmelder har blandt andet sendt flotte ord med på vejen, efter Nicklas Sahl spillede på en af SPOT Festivals største scener. Her kvitterede anmelderen med fem ud af seks mulige stjerner og skrev:

’Hero’, ’Planets’ og nyeste single ’If I Killed Your Night’ kom som perler på en snor og fyldte den smukke kulisse med melodiøse popmelodier og fik samtidig mængden af klapsalver og hvin til at stige proportionelt med antallet af spillede sange. Der var helt tydeligt en gengældt glæde mellem publikum og artist, og det fik da også Nicklas Sahl til selv at udbryde halvvejs igennem sættet: - Hold kæft, hvor er det fedt at stå her!

Billetsalget går i gang mandag den 10. februar klokken 10.00 på drkoncerthuset.dk.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk