Nyt eftermiddagsprogram på P3

Fra 19. september kl. 16.05 på P3: Med Cathrine Nissen og Andrew Moyo ved mikrofonen sorterer ’P3's Museum for Kunst’ i strømmen af underholdningstilbud af både fin- og lavkulturel status.

Værterne er Cathrine Nissen og Andrew Moyo. (Foto: Petra Kleis © Type 1)

På mandag den 19. september er der premiere på et helt nyt eftermiddagsprogram på P3. ’P3's Museum for Kunst’ er P3’s nye tilbud til lyttere, som gerne vil dele deres oplevelser med andre og få inspiration til at opdage nyt indenfor populærkulturen. P3-værterne Cathrine Nissen og Andrew Moyo viser vejen igennem junglen af film, serier, musik, mode, spil og tendenser. Sammen med lytterne er de et værn mod spildtid og dumme penge.

Fra Rembrandt og Medina til Skoda og kaviar

P3's Museum for Kunst bliver et sted, som både rummer Rembrandt og Medina, Skoda og kaviar, Pokemon og Williamsburg. Kultur kan også være nostalgi, klassikere og fortid, der heller ikke bliver forsømt i programmet.

I en verden, hvor likes, delinger, stjerner og hjerter uddeles til alt og alle – er det nye eftermiddagsprogram på P3 et godt bud på et underholdende, oplysende, overraskende og samtidig troværdigt filter i stormen af kulturelle tilbud:

”Ja, det er et kulturprogram. Og nej, vi er ikke bange for tykke bøger. Og ja, vi vil gerne også være langhårede og pege med piben. Og ja, vi elsker samtidig pop. Men vi er først og fremmest en ven, der fortæller sin ven om gode, interessante, sjove, dybe, mærkelige og nødvendige oplevelser. I radioen og på nettet”, siger vært Andrew Moyo.

Faste P3-lyttere fra ind- og udland anmelder ugens tilbud

I P3's Museum for Kunst vil det være faste lytteranmeldere, der kommer til at sætte ugens aktuelle tilbud under kærlig behandling. Lyttere fra hele landet vil byde ind med friske vurderinger: Hvad er de nye tendenser i Thyborøn? Kan technofyren DJ McMuffin også lide opera? Er du helt fortabt, hvis du ikke er opdateret på Game of Thrones? Hvilken dansk blogger får tusindvis af unge piger til at gå i neonfarvet tøj? Og hvad er egentlig kunst?

P3’s Museum for Kunst retter også blikket mod udlandet og vil løbende modtage briefinger fra faste lyttere, der er bosiddende i spændende dele af verden. Hvorfor er punk igen stort i Japan? Hvad hitter i Ungarn? De vil udenlandske lytteranmeldere vil bringe de nyeste trends ind i radioen og give internationale indspark.

P3’s Museum for Kunst – alle hverdage fra klokken 16-18 på P3. Og altid på Facebook, Instagram og dr.dk/p3.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk