Nyt eftermiddagsprogram på P3

11. september kl. 16.03 på P3: Mandag går P3’s nye eftermiddagsprogram ’Stegger & Toft’ i luften. Det vil fremover give lytterne perspektiv på dagens vigtigste historier - mandag til torsdag.

Stegger & Toft på P3: Anders Stegger og Julie Hornbek Toft bliver makkerparret, der fremover vil binde en sløjfe på de store historier, der har præget dagens nyhedsstrøm. (Foto: Petra Kleis © Type 1)

Anders Stegger og Julie Hornbek Toft bliver makkerparret, der fremover vil binde en sløjfe på de store historier, der har præget dagens nyhedsstrøm. ’Stegger & Toft’ får premiere på P3 på mandag den 11. september klokken 16.03, og vil give lytterne et ekstra perspektiv, der giver noget at tale om over aftensmaden.

I løbet af to timer vil det nye eftermiddagsprogram på P3 gå i dybden med de historier, der rager op i dagens nyhedsbillede, og det nye værtspar Stegger & Toft vil give lytterne et sjovt og anderledes ’take’ på tingene end det, de får andre steder.

Ny P3-vært

Julie Toft, der kommer fra et job som journalist på Morgenavisen Jyllands-Postens erhvervsmedie ’Finans’, er spændt på at få sin debut i radioen:

"Jeg elsker nyhedsjournalistikken, og glæder mig meget til at prøve kræfter med radiomediet. Det er en fantastisk opgave at udvikle og søsætte et nyt aktualitetsformat, der fortæller skarpt og ærligt om politiske rævekager, bankpakker og ubåde - men som aldrig må blive tør lektielæsning for P3’s lyttere," siger Julie Hornbek Toft.

Aktualitetsprogram, der skal gøre det sjovt at forstå verden

Anders Stegger, der har været vært på 'Go’ Morgen P3' siden 2014, ser frem til at arbejde sammen med sin nye makker:

"Julie er skarp og har et godt radiofjæs. Og så er hun ret sjov af en erhvervsjournalist at være. Og det, vi allerhelst vil, er at gøre det sjovt og let forståeligt at følge med i, hvad der sker i samfundet. Lidt som den vikar, vi alle har haft, som pludselig dukkede op og gjorde integralregning pissespændende," siger Anders Stegger.

Fra mandag den 11. september kan man høre Stegger & Toft på P3 - mandag til torsdag fra klokken 16.03-18.00

Facebook
Twitter