Nyt formiddagsprogram på P3: 'De Gode Nyheder

Fra 10. oktober kl. 9.03 på P3:'De Gode Nyheder' er P3’s helt nye formiddagsprogram. Mikkel Rosendal og Gyrith Cecilie Ross er værter, når P3’s lyttere deler deres gode nyheder med hinanden.

De Gode Nyheder er P3's helt nye formiddagsprogram. Mikkel Rosendal og Gyrith Cecilie Ross er værter, når P3's lyttere deler deres gode nyheder med hinanden alle hverdage fra kl. 9.00-12.00. (Foto: DR © Type 1)

Vi uddeler likes, hjerter og smiley'er som aldrig før, og nu vil P3 også gøre sit for at få fortalt om hverdagens sejre. Kanalens helt nye formiddagsprogram – 'De Gode Nyheder' - vil hver dag fra klokken 9.00-12.00 skabe et fællesskab, hvor det er i orden at glæde sig på andres vegne.

’De Gode Nyheder’ er med, når lytterne glædes over de små ting i livet: Når en lytter har fået otte kroner tilbage i skat, når den nybagte far ringer ind og fortæller at barnet har moderens smukke øjne, når supermarkedet igen har den gode roulade på hylderne. Når mester har givet lærlingen tidligt fri - og vi jubler med, når hun siger ”JA!”:

”Nogle kan måske få den tanke at verden er af lave, men det går jo godt i Danmark! Og det trænger vi til at høre mere om. Radioen er den perfekte ramme for at få fortalt om hverdagens sejre og med ’De Gode Nyheder’ får lytterne en hjemmebane, hvor vi begejstres, kommer hinanden ved og i sidste ende lærer Danmark lidt bedre at kende’, siger vært Gyrith Cecilie Ross.

Værter på bestillingsarbejde – lyttere som lokalkorrespondenter

I ’De Gode Nyheder’ kan værterne bestilles til at overbringe gode nyheder, og lytterne kan give hinanden glædelige budskaber. Det nye formiddagsprogram kommer rundt i landet ved aktivt brug af postnumre. Lokalhistorierne får deres plads i programmet, og alt fra ’nyt tag på sportshallen’ til ’udsalg i dækcentret’ er gode nyheder. Lytterne er lokalkorrespondenter, og leverer indholdet til overraskende og underholdende radio fra hele kongeriget.

Også sporten er på agendaen, og programmet hylder danmarksmestre af enhver slags - DM i hinkesten og DM i undulat skal da have hædrende omtale! Vejret er jo også vigtigt, og det er jo altid godt vejr – for nogen! Og når vi er ved at snuble lidt i hverdagens trummerum, så har ’De Gode nyheder’ en service, der retter op på det: ’Koster det blomster?’ - som via et panel får afgjort om din brøler koster en dusk...

De Gode Nyheder – alle hverdage fra klokken 9.00-12.00 på P3

FacebookTwitter