Show fejrer sporten i 2017

6. januar kl. 21.00 på DR1: 2017 har været et forrygende dansk sportsår. Det bliver fejret ved showet ’Sport2017’ på DR1 – både med hyldest af de største sportspræstationer og fællesskabsfølelsen, som præstationerne skaber.

2017 har været et forrygende dansk sportsår. Det bliver fejret ved gallashowet 'Sport2017' på DR1 - både med hyldest af de største sportspræstationer og af den fællesskabsfølelse, som præstationerne skaber. Peter Møller og Tina Müller er værter. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Et stort sportsår kulminerer, når cremen af dansk idræt samles, og årets sportspriser bliver uddelt ved det ultimative sportsshow ’Sport2017’ på DR1. De største stjerner, de bedste præstationer og folkene bag hyldes af en fyldt Jyske Bank Boxen i Herning. Og der er nok at fejre. 2017 har budt på store internationale præstationer af danske atleter indenfor en lang række forskellige sportsgrene.

Både publikum og tv-seerne kan være med, når DR1 fejrer alle årets helte i et år, hvor danske atleter kom, vandt og nu bliver fejret. Det bliver også aftenen, hvor de bedste af de bedste får nogle af aftenens eftertragtede priser. I alt 12 priser skal uddeles i løbet af tv-showet. Med andre ord inviterer DR seerne med til en sand eksplosion af begejstring sammen med alle de største sportsstjerner. Seerne kan glæde sig til blandt andet at hylde danske verdensklassepræstationer indenfor blandt andet badminton, svømning, dans, fodbold, sejlads og tennis.

Sport for alle

Aftenens festklædte værter er Tina Müller og Peter Møller. Og udover sportsstjernerne kan de også byde velkommen til nogle musikalske af slagsen, når Nik og Jay, Minds of ’99 og Saveus kommer forbi og medvirker til hyldesten på musikalsk vis.

Sport er for alle. ’Sport2017’ bliver derfor ikke kun en hyldest til stjernerne med medaljer om halsen. Showet fejrer den fællesskabsfølelse hos danskerne, der bliver skabt, når de enkelte sportsstjerner triumferer. Samtidig bliver breddeidrætten fejret og mangfoldigheden hyldet i det to timer lange show.’Sport2017’ på DR1, lørdag den 6. januar klokken 21.00

FacebookTwitter