Sinne Eeg og DR Big Band byder på nyt, fælles album

16. november klokken 20.00 i Studie 2: DR Big Band og sangerinden Sinne Eeg præsenterer en eksklusiv releasekoncert, hvor du kan høre numrene fra deres nye, fælles album.

Sinne Eeg har begået et album sammen med DR Big Band, som kommer senere på året, og som også kaster en turné af sig. (Foto: Agnete Schlichtkrull)

Efter mange års musikalsk flirt er bandet og sangerinden Sinne Eeg nu gået ”all in” på et tæt, musikalsk samarbejde, som kan opleves på et helt nyt album, der bliver udgivet denne aften. Produceren bag det nye album er den amerikanske trommeslager og succesproducer André Fischer, der blandt andet er kendt som produceren bag Natalie Coles superhit ’Unforgettable’.

Sinne Eeg har gennem en årrække markeret sig som en af Skandinaviens førende jazzkunstnere med blandt andre prisvindende soloalbum som ’Face the Music’ og ’The Beauty of Sadness’. Samtidig er hun blevet anerkendt i både Asien og USA, hvor magasinwr JazzEd for nylig skrev, at Sinne Eeg har ”a voice that resonates with the sounds of beauty and truth”.

Ved denne koncert i Studie 2 kommer du helt tæt på Sinne Eeg som både sangskriver, komponist og ikke mindst sangerinde, mens DR Big Bands 19 musikere folder sig ud i hele perlerækken af iørefaldende numre, som Sinne har skrevet specielt til det nye album. Og selvfølgelig tager kunstnerne også en tur om nogle af jazzens store hits, som er en del af både DR Big Bands og Sinne Eegs musikalske DNA.

Koncerten afslutter samtidig DR Big Band og Sinne Eegs release-turné rundt om i Danmark.

Læs mere om koncerten og billetter her

Facebook
Twitter