Søren & Mette møder Søren og Mette

1. juli klokken 14.03 på P4: De politiske profiler, Mette Frederiksen og Søren Pape Poulsen, er gæster i studiet hos Søren Rebbe og Mette Frobenius, der har bundet en stor best of-buket fra forårssæsonen af ‘Søren

Mette Frobenius og Søren Rebbe er værter i P4-programmet ’Søren & Mette’, hvor de får besøg af to navnefæller. Foto: Agnete Schlichtkrull.

Sommeren er over os, og agurketiden er lige om hjørnet. Derfor er det også blevet tid til, at ‘Søren & Mette’ på P4 runder sæsonen af – og det skal selvfølgelig gøres med manér. Med ekstra forstærkning fra Søren Pape, justitsminister og formand for Det Konservative Folkeparti, og Mette Frederiksen, formand for Socialdemokraterne, får lytterne det bedste fra halvåret, der gik med ‘Søren & Mette’ – med kommentarer og bemærkninger fra de to politiske rivaler.

'Undskyldninger', 'Opdragelse’, ’Løgn', 'Ambitioner', 'Overspringshandlinger', 'Chefen' og 'Sprog' er bare nogle af de emner/begreber, der har været på Søren & Mette-programmet i 2018 – og som Søren Pape og Mette Frederiksen taler med om søndag eftermiddag på P4.

Lytterne kan høste sjove kommentarer og underfundige hverdagsbetragtninger fra de to politiske modstandere, der for en kort bemærkning plejer kammeratskabet og lægger arbejdsblokken fra sig, inden valgkampen lige om lidt sender dem ned i hver sin skyttegrav.

’Søren & Mette’ - sæsonafslutning med Søren og Mette – søndag den 1. juli fra klokken 14.03 på P4.

Facebook
Twitter