Tenor fra operaens superliga synger i Koncertsalen

8. oktober 2019 kl. 19.30 i DR Koncerthuset: Den mexicanske tenor Rolando Villazón kommer på besøg til efteråret.

Roland Villazón er både operasanger, tv-vært og forfatter. Nu kommer han i DR Koncerthuset. Foto: PR-foto.

Den mexicanske tenor Rolando Villazón er en af operaverdenens stærkeste og mest alsidige kunstneriske personligheder. Nu byder chancen sig snart for at opleve ham på scenen i DR Koncertsalen i italienske bel canto-perler af blandt andre Verdi, Rossini og Donizetti.

Rolando Villazón er meget mere end en sanger. Selvom han er verdenskendt for sin tenorstemme og sine personlige fortolkninger af mange store operaroller, har han i de senere år vist sit kunstneriske format i et større og bredere perspektiv.

Samtidig med, at Villazón stadig indspiller soloalbum for Deutsche Grammophon og synger både opera og solokoncerter, er han i dag en efterspurgt instruktør på førende operascener. Han er også kunstnerisk leder af Mozart-ugen i Salzburg. Villazón har ovenikøbet sit eget tv-program på kanalen ARTE, og så har han udgivet tre romaner, hvoraf den seneste har den sigende titel ’Livskunstner’.

Aftenen i DR Koncerthuset er en sjælden mulighed for at komme tæt på Rolando Villazón i en solo recital i DR Koncertsalen. Med sig på scenen har han sin faste pianist Carrie-Ann Matheson, og på programmet er blandt andet sange fra det italienske bel canto-repertoire, som Villazón for nylig har indspillet på albummet ’Treasures of Bel Canto’.

Billetterne bliver sat til salg på dr.dk/koncerthuset fra den 27. marts klokken 10.00.

Facebook
Twitter