Vildmarken – det sidste stop inden lykkepiller

13. februar er Radiodrama tilbage på P1 i 'P1 Eftermiddag' med dramaet 'Vildmarken'. En historie om, hvordan det almindelige mennesker kan klare sig i vildmarken,og afprøve en alternativ livsstil langt væk fra hverdagens komfort.

'Vildmarken' er en ny podcastserie om at afprøve en alternativ livsstil langt væk fra hverdagens komfort. (Foto: Birgitta Præstholm)

Erik er taget med sin kone Tove og deres to børn, Freja og Are til vildmarken i Sverige. Familien vil starte på en frisk, efter at datteren Freja igennem længere tid har været udsat for digital mobning og efterfølgende er droppet ud af skolen. Vildmarken er Frejas sidste stop inden en tur på lykkepiller, noget som hendes forældre for alt i verden gerne vil undgå. Erik håber at livet i vildmarken vil give hende en ny følelse af mestring og bedre selvværd.

Den primitive livsstil i vildmarken er dog noget helt andet end livet i storbyen og der er mange nye ting, familien skal lære - den forfaldne hytte skal repareres og der skal læres at skyde med riffel, fange fisk og samle svampe og bær – og alt det i håbet om, at Freja kan genfinde troen på livet.

Vildmarkens beskedne og dramatiske væsen sætter hurtigt ting i perspektiv, for når der ikke længere er adgang til wi-fi eller et fuldt køleskab, bliver man nødt til at stå sammen, tale sammen og kæmpe for at overleve og klare hverdagen sammen.

Dar Salim og Laura Bach er på rollelisten

Vildmarken er skrevet af Rum Malmros. Instruktør er Eirik Sæter Stordahl. Rollerne spilles af Dar Salim, Laura Bach, Anders Mossling, Victoria Carmen Sonne og Anton-Cornelius Rønholt Klubien.

Alle fem afsnit er ude på www.dr.dk/DRPodcast fra mandag den 13. februar. Man kan også lytte med i 'P1 Eftermiddag', hvor der sendes et afsnit hver dag i uge 7. Her vil der også være interview med forfatter og skuespiller, samt diskussion af dramaets mange tematikker, blandt andet om digital mobning og om alternativ livsstil.

Facebook
Twitter