X Factor-finalen får besøg af verdensstjerne

31. marts kl. 20.00 på DR1: X Factor får særdeles fint besøg, når finaleprogrammet sendes fredag den 31. marts.

Den britiske verdensstjerne, Ed Sheeran, som er et af verdens absolut mest populære navne netop nu, skal optræde til X Factor-finalen i DR Byen 31. marts. (Foto: AA Lead Shot. Warner Music © Type 2)

Traditionen tro byder X Factor-finalen på mere end den endelige dyst om, hvilken af de tre finalister, der skal løbe med den store sejr. Også i år kan seerne i stuerne og publikum i salen glæde sig til at opleve en af musikkens største navne på X Factor-scenen.

Den britiske verdensstjerne og albumaktuelle Ed Sheeran, som er et af verdens absolut mest populære navne netop nu, tager nemlig turen til DR Byen for at spille til finalen i X Factor.

Ed Sheeran brugte ellers det meste af 2016 på at holde et års pause fra de sociale medier, og denne pause blev udnyttet til fulde. Ikke alene rejste han jorden rundt – han skrev også store hits for blandt andre Justin Bieber og Major Lazer.

Alle streamingrekorder er slået

Sheeran vendte tilbage i januar med udsendelsen af to singler på én gang: Shape of You og Castle on the Hill. Begge sange indtog henholdsvis første- og andenpladsen på hitlister over hele verden, hvor de stadig befinder sig.

Desuden har han med de to sange, som begge findes på hans 3. studiealbum '÷', slået alle streamingrekorder, for han er det navn, der har ligget uafbrudt i længst tid på toppen af alle streamingtjenesterne. På en god måneds tid nåede de to sange op på over en milliard streams tilsammen, og på blot en uge er Shape of You alene nået op på 53 millioner streams.

Ed Sheeran er i Danmark i forbindelse med, at han giver koncert. Han ved alt om, hvordan man leverer en uforglemmelig optræden på tv, og således har man for nylig kunne opleve ham ved både Brit Awards, Saturday Night Live og Grammy-uddelingen.

X Factor finalen finder sted i DR Byens Studie 5, fredag den 31. marts 2017 kl. 20.00 og vises på DR1.

Facebook
Twitter