Styrk dit lokale fællesskab med Fantastiske Fodboldfester

Skriv til os og fortæl, hvordan I vil styrke eller skabe lokale sammenhold, hvor I bor. Vi udlodder 150 fantastiske fodboldfest-kasser til de mest festlige og inkluderende fællesskaber.

  • Fantastiske Fodboldfester er et stort, gratis tilbud til danskere, der vil mødes og holde fodboldfester der, hvor de bor. Foto: Robert Hendel (Foto: © Robert Hendel, Robert Hendel)
  • Foto: Robert Hendel (Foto: © Robert Hendel, Robert Hendel)
1 / 2
  • Ansøgningsfristen til 'Fantastiske Fodboldfester' er udløbet, og de 150 heldige fællesskaber har fået direkte besked.

DR, Mary Fonden, DBU og foreningen Østifterne inviterer danskerne med til et brag af en EM-fest 2021. Sammen hylder vi fodbold og fællesskaber – for ingen skal se fodbold alene. Skriv til os og fortæl, hvordan I vil styrke eller skabe lokale sammenhold, hvor I bor. Vi udlodder 150 fantastiske fodboldfest-kasser til de mest festlige og inkluderende fællesskaber.

Fantastiske Fodboldfester er et stort, gratis tilbud til danskere, der vil mødes og holde fodboldfester der, hvor de bor. Det kan være i boligforeningen, på kollegiet eller på villavejen. De ansøgere, der vinder de fænomenalt fede fodboldkasser, får mulighed for at holde op til tre brag af en fest – kasserne indeholder nemlig både en finsk, belgisk og russisk fest svarende til modstanderne i Danmarks gruppekampe.

Fantastiske fællesskaber

EM er anledningen til at fejre og feste i lag. Men en Fantastisk Fodboldfest er meget mere end bare fodbold. Vi skal skabe fantastiske fællesskaber. Når I åbner festkassen, møder I derfor et bombardement af selskabelige lege, quizzer, fællessang, udstyr til at lave en fodboldbane, ideer til landsinspirerede retter, foto-challenge, playlister, farverig pynt og flere aktiviteter, der kan bringe alle lidt tættere sammen.

Sådan ansøger I

Send en mail til fodboldfester@dr.dk senest den 8. juni klokken 23.59 med følgende:

  • En kort beskrivelse af jeres ide til at skabe en fantastisk og inkluderende fodboldfest.

  • Angiv kontaktperson og -oplysninger (navn, adresse, by)

I får besked på, om I er blandt de 150 heldige vindere af en fodboldfest-kasse til en værdi á 3000 kr. senest den 9. juni 2021. Kassen bliver i så fald sendt til jeres adresse.

Ved spørgsmål til Fantastiske Fodboldfester, kontakt Ole Huld på olja@dr.dk

Vi glæder os helt vildt til at høre fra jer!