DR Talentholdet søger nye talenter

SE OPGAVEN HER I ARTIKLEN

Nu er det tid igen. DR’s Talenthold leder endnu en gang et nyt hold af originale, personlige, modige talenter, der tør at gøre tingene på sin helt egen måde. Vi leder efter talenter til alle DR’s platforme og genrer, så hvad enten din interesse ligger i SOME-indhold, TV, satire, nyheder, podcast, radio, værtskab, animation, computerspil, dokumentar, børneindhold, fiktion eller noget helt andet, så vil vi gerne høre fra dig.

Hvordan ansøger man?

Man besvarer opgaven herunder og uploader den her på siden inden d. 4 oktober 2020. kl. 21.00. Herefter udvælger vi de mest interessante bud og indkalder dem til opfølgende samtaler. Efter samtalerne udtager vi 12 personer, som går videre til en 3 dages optagelsesprøve. Optagelsesprøven foregår i DR-byen i København den 25-26-27 november og det kan være lange dage. Ud af de 12 fra optagelsesprøven vælger vi 4 personer, som starter på Talentholdet i et 2-årigt lønnet udviklingsforløb fra 1. april 2021 i DR-byen i København.

Hvad laver man i de to år på Talentholdet?

De to år er et intensivt udviklingsforløb, hvor vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at forløse dit kreative potentiale. Forløbet er en blanding af skiftende undervisningsforløb i udvikling og produktion fra de bedste folk fra branchen, forløb ved forskellige redaktioner i DR og personlig sparring.

OPGAVEN

Du skal lave en video, hvor du interviewer/samtaler/interagerer med en interessant person. Du skal selv være med i billedet. Du må selv bestemme, hvordan du laver interviewet/samtalen/interaktionen, og hvad og hvem der er interessant. Det er op til dig, hvordan udtrykket skal være, og om det skal være alvorligt, personligt, sjovt, satirisk, politisk, trist, aktuelt, vigtigt, absurd, fjollet, syret, mærkeligt eller noget helt andet.

Bliver min opgavebesvarelse lagt ud, så andre kan se det?

Nej det er kun til intern brug ifm optagelsen.

LÆNGDE og FORM:

Oplæg/intro/etablering/iscenesættelse/start til interview: max 15 sekunder Interview: Max 1 minut. Nedlæg/afrunding/afslutning/outro fra interview: max 15 sekunder Du må selv om, om din video er lavet i one take eller om den er redigeret, men det skal afleveres som en sammenhængende video og må altså maksimalt være 1 minut og 30 sekunder.

Når du uploader dit bidrag i ansøgningsformularen, skal du også lave en beskrivelse af dig selv på maksimalt 1000 tegn, som du skriver under punktet BESKRIVELSE i ansøgningsformularen – her vil vi gerne høre lidt om, hvem du er, og hvad du drømmer om/brænder for. Derudover skal du oplyse dit navn og dine kontaktoplysninger. (Det kan du se når du klikker på knappen +indsend bidrag. Se længere nede i artiklen)

Når du har indsendt dit bidrag, beskrivelse og kontaktoplysninger gennem ansøgningsformularen, modtager du en bekræftelse på mail (kig i spamfilter hvis ikke du har modtaget). Hvis du går videre i processen, hører du fra os. Hvis du ikke har hørt fra os inden d. 20 november 2020, er det fordi du ikke er gået videre. Vi har desværre ikke mulighed for at uddybe, hvorfor du ikke er gået videre, da vi får rigtig mange henvendelser.

TAK FORDI DU VIL ANSØGE! Vi glæder os til at se dit bidrag! KH. DR’s Talenthold.

Send materiale til DR Talentholdet

Her kan du uploade materiale til opgaven, som du finder her i artiklen. Deadline 4. oktober 2020 kl. 21:00.

Spørgsmål du måske tænker på

 1. 1

  Kommer der flere opgaver? Nej der er kun denne opgave.

 2. 2

  Må jeg lave flere bud på samme opgave?Ja men vi foretrækker kvalitet frem for kvantitet, da vi skal se mange videoer igennem.

 3. 3

  Er der nogen aldersgrænse og har I på forhånd besluttet jer for hvem/hvad I leder efter? Nej alle må søge! Og vi har ikke besluttet os på forhånd, hvad vi leder efter. Vi leder efter det, vi ikke vidste, vi ledte efter.

 4. 4

  Skal man bo i København for at gå på Talentholdet? Som udgangspunkt starter man på Talentholdet i København, men kan sagtens komme til at arbejde på redaktioner andre steder i landet. Så som udgangspunkt skal man være villig til at starte i København 1.april 2021.

Facebook
Twitter