DR TALENTHOLDET søger nye talenter

(© DR)

DR Talentholdet leder efter et nyt hold af originale, personlige, modige talenter, der tør gøre tingene på sin helt egen måde. I alt søger vi fire talenter til et to-årigt lønnet udviklingsforløb. Vi leder efter talenter til alle DR's platforme og genrer, så hvad enten din interesse ligger i SOME-indhold, tv, satire, nyheder, podcast, radio, manuskriptskrivning, værtskab, konceptudvikling, animation, computerspil, dokumentar, børneindhold, fiktion eller noget helt andet, som du mener er relevant for DR.

Hvad laver man i de to år på Talentholdet?

De to år er et intensivt skræddersyet udviklingsforløb, hvor vi vil gøre alt, hvad vi kan for at forløse lige netop dit kreative potentiale. Forløbet er en blanding af skiftende undervisningsforløb i udvikling og produktion fra de bedste folk i branchen, mesterlæreforløb ved forskellige redaktioner i DR og personlig sparring.

Hvordan ansøger man?

Man besvarer opgaven herunder og uploader den lige her senest 21. november 2022. klokken 23.59. Herefter udvælger vi de mest interessante bud og indkalder dem til de første opfølgende samtaler. Efter samtalerne udtager vi et hold, som går videre til en tre dages optagelsesprøve. Optagelsesprøven foregår i DR Byen i København 23.,24. og 25. januar 2023, og det kan være lange dage. Efter optagelsesprøven udvælger vi de fire personer, som starter på Talentholdet i et toårigt elevlønnet udviklingsforløb fra 11. april 2023 i DR Byen i København.

OPGAVE:

Du skal lave en instruktionsvideo på max. 1 min.

Du må selv bestemme, hvad du ligger i ordet "instruktionsvideo". Du skal selv være med i billedet, men der må gerne optræde andre mennesker. Det er op til dig, hvordan udtrykket skal være, og om det skal være alvorligt, personligt, sjovt, satirisk, politisk, trist, aktuelt, vigtigt, absurd, fjollet, syret, mærkeligt eller noget helt andet. Vi vil gerne se, hvordan du tænker, og hvordan du udtrykker dig. Du må selv om, om din video er lavet i one take, eller om den er redigeret, men det skal afleveres som en sammenhængende video og må altså maximalt være 1 minut (videoerne bliver ikke offentliggjort, men kun brugt internt). DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

TAK FORDI DU VIL ANSØGE! Vi glæder os til at se dit bidrag! SØG TALENTHOLDET HER

Spørgsmål, du måske tænker på:

1) Kommer der flere opgaver? Nej, der er kun denne opgave.

2) Må jeg lave flere bud på samme opgave? Nej, det er kun muligt at uploade én video.

3) Er der nogen aldersgrænse, og har I på forhånd besluttet jer for hvem/hvad I leder efter? Nej, alle må søge! Og vi har ikke besluttet os på forhånd, hvad vi leder efter. Vi leder efter det, vi ikke vidste, vi ledte efter.

4) Skal man bo i København for at gå på Talentholdet? Som udgangspunkt starter man på Talentholdet i København, men man kan sagtens komme til at arbejde på redaktioner andre steder i landet. Som udgangspunkt skal man være villig til at starte i København d. 11. april 2023.

5) Hvornår får jeg svar på, om jeg er gået videre til samtalen? Vi indkalder til samtaler løbende, men du er garanteret et svar, uanset om du går videre eller ej.