Om DR Talentholdet

Der er som udgangspunkt fire pladser på DR Talentholdet, som er et 2-årigt lønnet udviklingsforløb i DR, hvor vi sørger for, at man som talent udvikler sit særlige potentiale på bedst mulig vis, uanset om det drejer sig om et muligt værtstalent, idéudviklingstalent eller noget helt tredje.

Talentholdet holder til i DR Byen på Amager, men gennem hele forløbet kan man som talent blive en del af forskellige redaktioner rundt omkring i Danmark. Talentholdet er et fuldtidsforløb, så der er ikke tid til at studere eller arbejde ved siden af.

Der er ingen aldersgrænse for, hvor ung eller gammel man skal/må være for at søge DR Talentholdet.

DR Talentholdet ledes af Signe Muusmann Gerdes og Christian Frederiksen.

Hvad leder vi efter?

Vi leder efter talenter, der kan bringe noget nyt til mediebranchen. Nogle som fx. har ideer, vi ikke har se før, en personlighed eller en måde at tænke på, som er kreativ og udover det sædvanlige. Vi leder både efter nogle, som har lyst til at være foran og bagved produktionerne.

Det er ikke afgørende, om du har en uddannelse eller medieerfaring i forhold til at få en plads på DR Talentholdet.

Nuværende talenter

I øjeblikket har vi fire talenter tilknyttet: Nina Terese Rask, Anna Tychsen Staugaard, Søren Steenstrup Højen og Lasse Dein.

Udover de fire faste talenter, har vi også løse talenter tilknyttet i kortere forløb – oftest i 3-6 måneder ad gangen.

Tidligere talenter

Talentordningen i DR har eksisteret i over 30 år og har opfostret en lang række originale værter, tilrettelæggere og indholdsproducenter. Blandt andre:

Mikael Bertelsen, Andrea Elisabeth Rudolph, Helle Helle, Simon Jul, Iben Maria Zeuten, Mads Brügger, Frederik Cilius, Mathias Helt, Julie Rudbæk, Signe Amtoft, Søren Hviid- Melsen, Kasper Steensgaard, Stine Rosenfeldt Bjerregaard, Jacob Weil, Maria Fantino, Jannik Schow og Anna Lin Lundsgaard.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til os på talentholdet@dr.dk.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter