Tilmelding ultra:bit

Tilmeldingen er åben for skoler, der aldrig tidligere har været tilmeldt læringsindsatsen ultra:bit.

ultra:bit har til formål at styrke børns digitale færdigheder og sikre, at de uanset køn, geografi eller baggrund får mod på selv kreativt at skabe med teknologi og tage kritisk stilling til den. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

100.000 elever på mellemtrinnet deltager i ultra:bit, og den overvældende opbakning fra skoler, lærere og elever gør, at DR sammen med Industriens Fond, CFU og Astra nu kan forlænge og udvide ultra:bit.

Efter sommerferien bliver ultra:bit også for 7. og 8. klasserne, og hele indsatsen fortsætter til 2023.

Nye, spændende undervisningsaktiviteter er på vej for de store elever, og for lærerne i udskolingen kommer der tilbud om gratis ultra:bit-kurser fra CFU.

Samtidig fortsætter undervisningsaktiviteter og ultra:bit-kurser for lærere på mellemtrinnet, så ultra:bit samlet set når ud til endnu flere elever og lærere.

Tilmelding åben for nye skoler

Skoler, der aldrig tidligere har været tilmeldt ultra:bit, har mulighed for at tilmelde sig og få leveret et begrænset antal gratis skolekasser med BBC micro:bits til brug i undervisningen.

Skolelederen skal tilmelde skolen senest d. 13. oktober 2021 HER.

Bemærk, det er kun muligt at få udleveret et begrænset antal skolekasser med BBC micro:bit, hvis skolen ikke tidligere har været tilmeldt ultra:bit.

Allerede tilmeldt ultra:bit?

Skoler, der har tilmeldt sig ultra:bit i 2018 eller 2019, skal ikke tilmeldes igen.

Det er fortsat muligt for alle skoler at låne flere BBC micro:bits og ekstra udstyr hos CFU. Book på mitcfu.dk/ultrabit.

Er du i tvivl, om din skole er tilmeldt? Så skriv til ultrabit@dr.dk.

Formålet med ultra:bit

ultra:bit er en fem-årig læringsindsats, som sker i samarbejde mellem DR, CFU og Astra, støttet af Industriens Fond.

ultra:bit har til formål at styrke børns digitale færdigheder og sikre, at de uanset køn, geografi eller baggrund får mod på selv kreativt at skabe med teknologi og tage kritisk stilling til den.

Læs mere om ultra:bit HER.

FacebookTwitter