DR Ung TV, social og dr.dk

Som praktikant hos DR Ung TV, social og dr.dk kommer du til at producere nytænkende og originalt indhold til en ung målgruppe under P3-brandet på DRTV.

PS: Ansøgningsrunden med praktikstart august 2023 er nu afsluttet

I afdelingen DR Ung TV, Social og dr.dk producerer vi indhold til en ung målgruppe til både DRTV, dr.dk og sociale medier under P3-brandet.

Til DRTV producerer vi programmer inden for mange genrer; blandt andet reportage, reality og humor. Vores indhold spejler både de sjove og de hårde sider af ungelivet og er kendetegnet ved at være både nytænkende og originalt.

Vi skriver artikler til P3's nye tilstedeværelse på dr.dk om musik, ungeliv og de aktuelle emner og begivenheder i verden omkring os, der har vores unge målgruppes interesse.

Derudover laver vi originalt indhold til sociale medier som f.eks. stories til Instagram og YouTube-videoer om blandt andet musik, iværksætteri og aktualitet.

I DR Ung TV, Social og dr.dk arbejder vi tæt sammen med afdelingen P3 Radio & Podcast og har generelt et fantastisk sammenhold og arbejdsfællesskab, der gør det muligt for alle at byde ind med deres idéer og evner.

Som praktikant hos os stiller vi krav til, at du er selvstændig og nysgerrig. Vi forventer, at du har flair for, hvad unge mennesker gerne vil se på TV, sociale medier og læse om på dr.dk, og at du har lysten til at formidle emner til unge på en inspirerende og engagerende måde. Hos os skal man kunne indgå i et arbejdsfællesskab uden spidse albuer.

Til praktikopstart i august 2023 leder vi efter en TV- og medietilrettelægger- eller journalistpraktikant til de tv-producerende redaktioner i afdelingen.