Børnenes U-landskalender: Nu må man endelig lege i børnehaven i Tanzania

I 2016 gik overskuddet fra Børnenes U-landskalender, som DR og Danida står bag, til SOS Børnebyernes projekt for bedre børnehaver til børn i Tanzania. Her er institutionslivet ellers ikke altid særlig

BILLEDER: Sonja Oppenhagen var på tæerne længe før rollen som Vicki i 'Matador'

DR's seere lærte hende først at kende som balletdanser i 1960'erne. Senere er det blandt andet rollen som Vicki, Sonja Oppenhagen for alvor huskes for. Den 11. december fylder hun 70 år.

QUIZ: Vind to tidligere DR-julekalendere på DVD

Her har du muligheden for at vinde to af de TV-julekalendere, som DR sendte sidste år: ’Snefald’ og ’Ramajetternes Jul’.

  1. DR byder på 12 gudstjenester i julen – og en ny salme af Suzanne Brøgger

    Præsten på DR1 juleaften stod også for TV-julegudstjenesten for 32 år siden. Årets TV-julekirke er Agri Kirke på Mols, mens P1 sender fra Vor Frue Kirke i Aarhus.

  2. BILLEDER: Sikke'n fest - DR fejrede Dansktoppens 50 års fødselsdag

    Tine Gøtzsche var vært, og en stribe velkendte sangere var med, da DR tirsdag aften fejrede Dansktoppens 50 års fødselsdag. Lørdag kan DR1's seere se resultatet.

  3. Næste uges DR: ’So Ein Ding’ på DR2 laver falske videoer

    Her får du smagsprøver på, hvad der er af nyheder i DR’s sendeflade og i DR Koncerthuset i den kommende uge fra den 6.-12. december 2018.

Nyhedsbrev om DR

Nyhedsbrevet 'DR om DR' udkommer hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden.

Vis alle nyhedsbreve

Aktuelt om DR

BILLEDER: Store regionale forskelle på DR's juletræer

Siden den 1. december er der blevet rejst juletræer i DR Byen og alle DR's distrikter. I Vejle er det af plastic, mens der er lytterpynt på DR Syds. Se dem her.

Kommende programmer og koncerter

DR Big Band fyrer op under julen i 11 danske byer og DR Koncerthuset

11 danske byer får besøg af DR Big Bands populære ”Merry Christmas, Baby”-show, som i år har sangerne Szhirley og Bobo Moreno i front. Og alle kan lytte med, når koncerten sendes på DR P8 juleaftensda

Hugo Helmig på den store scene i DR Koncerthuset

31. marts 2019 kl. 20.00 i Koncertsalen: Den unge sanger har givet over 70 koncerter i år – nu kommer han også til DR Byen.

P3-podcastserie om ansigtsgodkendelse og hackerangreb

En tidligere hacker drømmer om et mere normalt liv, men hun bliver indhentet af fortiden og skal gøre op med sig selv, om hun virkelig er så normal, eller om hun er "hacker by heart".

Lisa Stansfield markerer sit 30-års jubilæum i DR Koncerthuset

23. november 2019 klokken 20.00 i Koncertsalen: Der er allerede gået 30 år, og nu markerer hitsangerinden sit jubilæum med en dansk koncert.

Sektioner Om DR

Det skete i DR i 2017
Etikken i DR
DR for virksomheder
Se planerne for 'Det nye DR'
DR for eksterne producenter
Fejl,faktaogrettelser

DR har oprettet en side, der samler alle rettelser på tværs af redaktioner.