BILLEDER: H.K.H. Kronprinsessen var til korprøve

Tidligere på året blev H.K.H. Kronprinssessen protektor for DR Pigekoret. Mandag overværede hun for første gang en korprøve med koret i Studie 2 i DR Koncerthuset.

Herning bliver værtsby for Dansk Melodi Grand Prix 2019

To lørdage i træk vil Herning i 2019 stå i folkefestens tegn, når byen er værtsby for Dansk Melodi Grand Prix og MGP. Jyske Bank Boxen danner ramme om festlighederne.

Børn fortæller andre børn om deres tro i ny Ultra-serie

Mandag er der premiere på dokumentarserien ’Min tro’ på DR Ultra, hvor 12 danske børn fortæller om deres religion i hver deres film.

  1. Ugens DR: DR1 jagter forsvundne arvinger igen

    Her får du smagsprøver på, hvad der er af nyheder i DR’s sendeflade og i DR Koncerthuset i uge 43 fra den 22.-28. oktober 2018.

  2. Danske seere har flere sprog på TV-skærmen end mange andre EU-borgere

    Europarådet har set på udbuddet af TV i de forskellige lande. I Danmark er der adgang til TV på mange sprog, hvorimod vi har færre kanaler på vores lokale sprog end så mange andre lande.

  3. Stor succes for DR ved Prix Europa

    DR sikrede sig tre ud af de 13 hovedpriser og tre andenpriser ved den fælleseuropæiske mediefestival i Berlin. For 2. år i træk har DR lavet 'Årets bedste europæiske musikprogram i radioen'

Nyhedsbrev om DR

Nyhedsbrevet 'DR om DR' udkommer hver torsdag med nyheder, baggrund og serviceoplysninger fra DRs egen verden.

Vis alle nyhedsbreve

Aktuelt om DR

Se planerne for 'Det nye DR'
Priser til DR TV i 2018
BILLEDER: Simon Spies ankom i fin stil til 'Spørg bare' for 40 år siden

Simon Spies og Lise Nørgaard sad i panelet i efteråret 1978 og svarede på lytternes spørgsmål. Gennem mange år var 'Spørg bare' et af radioens mest populære programmer.

DR lægger op til mere fællessang

Kommende programmer og koncerter

’En sang fra hjertet’ med DR’s kor og orkestre

24. oktober kl. 20.45 på DR1 og DRTV: Fire producere og DR’s kor og orkestre stiller sig til rådighed, når helt almindelige danskere fortæller deres personlige historie og gennem musikken udtrykker de

Ny podcastserie om et nyt liv på Mars

Følg fire unge astronauters vej til et nyt liv på Mars i DR's nye podcastserie ’Tilbage til Mars’, udkommer på podcast den 27. august.

Isam B med nyt og gammelt

7. februar 2019 klokken 20.00 i Koncertsalen: Der er både helt nye sange og karrierens største hits, når Isam B er i DR Koncerthuset.

Jacob Bellens vælger sange ud fra karrieren

21. november kl. 20.00 i Koncertsalen: Bellens, som blandt andet er kendt fra Murder og I Got You On Tape, tager på turné, hvor han giver akustiske koncerter med cello, bas og klaver på scenen.

Sektioner Om DR

Det skete i DR i 2017
Etikken i DR
DR for virksomheder
Bland dig i DR
DR for eksterne producenter
Fejl,faktaogrettelser

DR har oprettet en side, der samler alle rettelser på tværs af redaktioner.