1. Politik på tværs: Simon Emil Ammitzbøll Sendt første gang

  De seneste år har der været en partiskifte-trafik, som overgår tidligere traditioner for den slags. Men det betyder ikke, at det for de fleste ikke er en voldsom oplevelse.Tværtimod er omkostningerne ofte store, både på det personlige og karrieremæssige plan.
  I denne sommerserie ser vi nærmere på parti-hop. Niels Krause-Kjær har besøg af fem politikere, der af forskellige grunde sagde stop. Han taler med dem om hvorfor, om det var rejsen værd og om der er noget, de fortryder i dag.
  Dagens gæst er Simon Emil Ammitzbøll, medlem af Liberal Alliance.
  Vært: Niels Krause-Kjær.
  (Sendes også 18.03).

Kontakt Politik på tværs

Seneste udsendelser

 1. Politik på tværs: Simon Emil Ammitzbøll

  De seneste år har der været en partiskifte-trafik, som overgår tidligere traditioner for den slags. Men det betyder ikke, at det for de fleste ikke er en voldsom oplevelse.Tværtimod er omkostningerne ofte store, både på det personlige og karrieremæssige plan. I denne sommerserie ser vi nærmere på parti-hop. Niels Krause-Kjær har besøg af fem politikere, der af forskellige grunde sagde stop. Han taler med dem om hvorfor, om det var rejsen værd og om der er noget, de fortryder i dag. Dagens gæst er Simon Emil Ammitzbøll, medlem af Liberal Alliance. Vært: Niels Krause-Kjær. (Sendes også 18.03).

 2. Politik på tværs: Pernille Rosenkrantz-Theil

  De seneste år har der været en partiskifte-trafik, som overgår tidligere traditioner for den slags. Men det betyder ikke, at det for de fleste ikke er en voldsom oplevelse.Tværtimod er omkostningerne ofte store, både på det personlige og karrieremæssige plan. I denne sommerserie ser vi nærmere på parti-hop. Niels Krause-Kjær har besøg af fem politikere, der af forskellige grunde sagde stop. Han taler med dem om hvorfor, om det var rejsen værd og om der er noget, de fortryder i dag. Dagens gæst er Pernille Rosenkrantz-Theil, medlem af Socialdemokraterne. Vært: Niels Krause-Kjær. (Sendes også 12.15).

 3. Politik på tværs: Pia Christmas-Møller

  De seneste år har der været en partiskifte-trafik, som overgår tidligere traditioner for den slags. Men det betyder ikke, at det for de fleste ikke er en voldsom oplevelse. Tværtimod er omkostningerne ofte store, både på det personlige og karrieremæssige plan. I denne sommerserie ser vi nærmere på parti-hop. Niels Krause-Kjær har besøg af fem politikere, der af forskellige grunde sagde stop. Han taler med dem om hvorfor, om det var rejsen værd og om der er noget, de fortryder i dag. Dagens gæst er Pia Christmas-Møller, tidligere medlem af Konservativt Folkeparti. Vært: Niels Krause-Kjær. (Sendes også 18.03).

 4. Politik på tværs: Finn Rudaisky

  De seneste år har der været en partiskifte-trafik, som overgår tidligere traditioner for den slags. Men det betyder ikke, at det for de fleste ikke er en voldsom oplevelse.Tværtimod er omkostningerne ofte store, både på det personlige og karrieremæssige plan. I denne sommerserie ser vi nærmere på parti-hop. Niels Krause-Kjær har besøg af fem politikere, der af forskellige grunde sagde stop. Han taler med dem om hvorfor, om det var rejsen værd og om der er noget, de fortryder i dag. Dagens gæst er Finn Rudaizky, medlem af Dansk Folkeparti Vært: Niels Krause-Kjær. (Sendes også 18.03).

 5. Politik på tværs: Mattias Tesfaye

  De seneste år har der været en partiskifte-trafik, som overgår tidligere traditioner for den slags. Men det betyder ikke, at det for de fleste ikke er en voldsom oplevelse.Tværtimod er omkostningerne ofte store, både på det personlige og karrieremæssige plan. I denne sommerserie ser vi nærmere på parti-hop. Niels Krause-Kjær har besøg af fem politikere, der af forskellige grunde sagde stop. Han taler med dem om hvorfor, om det var rejsen værd og om der er noget, de fortryder i dag. Dagens gæst er Mattias Tesfaye, medlem af Socialdemokraterne. Vært: Niels Krause-Kjær. (Sendes også 18.03).

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på DR P1

Lige nu på DR P1

Tidsånd: Slaveøer til salg

Lørdag er det 100 år siden at vi solgte De Vestindiske øer til USA. Det har givet anledning til selverkendelse og skam over fortidens behandling af slaverne. Men var fejlen i virkeligheden, at vi solgte øerne? Var problemet med imperialismen i virkeligheden, at den aldrig fik mulighed for at fuldføre sit projekt? Vært… Vis mere

Startede klokken 09:05 Slutter klokken 10:03 (Næste: Kejser: Døden taler vi ikke om!)

Mere radio

 1. p1d
  Program: Platt-form Danmarks Kanonen - Kønsligestilling Genre: Sjov radio

Søg efter titel