1. Slotsholmen Sendt første gang

  Borgfreden er brudt, skandalerne om Skat skal nu kulegraves. Et flertal i Folketinget vil have nedsat en undersøgelseskommission, der skal se de seneste ni skatteministres gøren og laden efter i sømmene. Slotsholmen spørger den departementschef, der har siddet længst i Skatteministeriet, hvad vi kan vente os. Der skal bedre kontrol over, hvem der får dansk statsborgerskab, fortæller Naser Khader, der har sit forslag med i studiet. Og så spørger vi, hvad John F. Kennedy har betydet for danske politikere i anledning af præsidentens 100 års fødselsdag og en dansk bog om legenden, der netop er udkommet.
  Vært: Bjarne Steensbeck.

Sendetider

Næste udsendelse

DR P1, torsdag d. 01. juni

Startede Kl. 09:05 - sluttede 09:59

Kontakt Slotsholmen

Seneste udsendelser

 1. Slotsholmen: Højdepunkter til Kristi Himmelfartsdag

  Slotsholmens dækning af Finansministeriets magt endte i en forespørgselsdebat i Folketinget, Søren Pind kom i studiet og erklærede sin kærlighed til Ronald Reagan, og så stillede vi i Slotsholmen det penible spørgsmål: Har de ikke-folkevalgte ansatte i partiernes sekretariater på Christiansborg mere magt end de fleste menige folketingsmedlemmer? Kristi Himmelfartsdag bringer vi højdepunkter fra forårets politiske sæson. Vært: Bjarne Steensbeck.

 2. Slotsholmen

  Borgfreden er brudt, skandalerne om Skat skal nu kulegraves. Et flertal i Folketinget vil have nedsat en undersøgelseskommission, der skal se de seneste ni skatteministres gøren og laden efter i sømmene. Slotsholmen spørger den departementschef, der har siddet længst i Skatteministeriet, hvad vi kan vente os. Der skal bedre kontrol over, hvem der får dansk statsborgerskab, fortæller Naser Khader, der har sit forslag med i studiet. Og så spørger vi, hvad John F. Kennedy har betydet for danske politikere i anledning af præsidentens 100 års fødselsdag og en dansk bog om legenden, der netop er udkommet. Vært: Bjarne Steensbeck.

 3. Slotsholmen

  Efter en tidligere departementschef og en tidligere minister i Slotsholmen fortalte om, hvor langt Finansministeriets magt rækker ind i andre ministerier, var statsminister Lars Løkke Rasmussen denne uge kaldt i forespørgselsdebat i Folketinget. Vi spørger SF's Lisbeth Bech Poulsen og Danmarks længst siddende minister, Bertel Haarder, hvor stort problemet er. TV2's politiske reporter Knud Brix har skrevet en digtsamling om Borgens kynisme - men er det ren fiktion, spørger vi ham om. Og så taler vi om Enhedslistens nye parlamentariske strategi. Vært: Bjarne Steensbeck.

 4. Slotsholmen

  Hvordan ser det danske arbejdsmarked ud om 5-10-20 år? Overtager robotter og kunstig intelligens det meste af arbejdet? Og er det overhovedet noget, toppen af fagbevægelsen og erhvervslivet kan svare fornuftigt på? Slotsholmen spørger beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen, om regeringens såkaldte Disruptionråd er det rette til opgaven. Vi spørger også Ida Auken (R), der sammen med ingeniørforeningen har nedsat SIRI-kommissionen til samme formål. Og så fortæller to DR-journalister om deres reportage med forsvarsministeren i Den Persiske Golf. Vært: Bjarne Steensbeck.

 5. Slotsholmen

  Hendes metoder og menneskesyn bliver kopieret i både Canada og Thailand, men herhjemme er Thyra Frank regeringens mindst populære minister ifølge Epinion. Hvordan er det at komme ind på Christiansborg efter et helt liv udenfor, og hvad vil egentlig Thyra Frank med ældrepolitikken? Vi spørger hende i Slotsholmen. Vi spørger også en kommunist, hvad 1. maj skal bruges til. Vært: Bjarne Steensbeck.

Flere udsendelser på programsiden

Mest hørte på DR P1

Lige nu på DR P1

Selvmordstanker med Mikkel Frey Damgaard

Da journalist Mikkel Frey Damgaard var 8 år, begik hans far selvmord. Og i mange år har Mikkel været bange for, at farens skæbne skulle blive hans. At han har arvet sin fars selvmord. Men kan man det? Kan man arve et selvmord? Det vil Mikkel have svar på i den her serie. Redaktør: Louise Witt-Hansen.

Startede klokken 05:03 Slutter klokken 05:30 (Næste: Harddisken: DOT blockchain)

Mere radio

 1. p1d
  Program: Baglandet: I Hanstholm taler man ikke om penge 1:2 Havnens fiskeauktion satte sidste år rekord i omsætningen med 750 millioner Genre: Perspektiv

Søg efter titel