(Foto: © Sebastian Dammark, SCANPiX)

SE BILLEDERNE! Her er de største øjeblikke fra dette års Smukfest

Fra nøgenløb til store stjerner og flammeshow. Vi har samlet nogle af de bedste øjeblikke fra Smukfest.

Opdateret den 15.08.23.

Måske du ligger tømmermændsramt derhjemme efter at have brugt de sidste par dage på Smukfest.

I så fald er din telefon sikkert fyldt med billeder fra dagene i Skanderborg. Men med en plettet hukommelse er det ikke sikkert, du liiige kan genkende, hvad det rent faktisk er, du har taget billeder af.

Det kan også være, du ikke var afsted, men stadig er nysgerrig på, hvad der er foregået i Bøgeskoven.

I begge tilfælde er du endt det helt rigtige sted. Vi har nemlig samlet nogle af de allerbedste billeder og største øjeblikke fra det her års Smukfest.

Se billederne herunder:

Rettelse: Tidligere fremgik et billede af David Guetta fra 2012. Det var en fejl, og det er nu fjernet.

 • Onsdag spillede den 50-årige rapper og musiker Sean Paul fra Smukfests største scene. - Det her var 100 p den fedeste koncert, jeg nogensinde har været med til. Det var så fucking fedt – også fordi han spillede så mange sange, man kendte, lød anmeldelsen fra 23-årige Savannah. (Foto: © Helle Arensbak, SCANPiX)
  1 / 13
 • Senere samme aften spillede Mø, der kunne fejre jubilæum, da det i år er ti år siden, hun fik sit store gennembrud med nummeret 'Pilgrim'. Som en reference til den tid bar hun igen sin ikoniske Mø-hestehale. (Foto: © Helle Arensbak, SCANPiX)
  2 / 13
 • Blandt de optrædende var også svenske Victor Leksell, der for mindre end en måned siden udgav en svensk udgave af gigahittet 'Stor mand' i en duet med Tobias Rahim. Selvsamme Rahim gæstede da også scenen som en overraskelse for de mange publikummer. (Foto: © Sebastian Stokkebo Sørensen, DR)
  3 / 13
 • I løbet af ugen blev Smukfest ramt af regn. Det betød, at flere uheldige festivalgæster fik drivvåde telte, da de havde slået dem op på en skråning. (Foto: © Mikkel Berg Pedersen, SCANPiX)
  4 / 13
 • Torsdag eftermiddag var det blevet tid til Tessa, da hun optrådte på Bøgescenerne med et show, hun selv omtalte som "ekstra sexy". (Foto: © Anthon Unger, SCANPiX)
  5 / 13
 • Der var nærmest dømt ungdomsfest, da Kandis med Johnny Hansen i spidsen spillede på Smukfest. - Det er en partystarter for os at være til sådan en koncert her, lød det fra to 19-årige veninder, der overværede koncerten. (Foto: © Helle Arensbak, SCANPiX)
  6 / 13
 • - Det handler om, hvor meget man er til stede, og hvor meget man får knyttet et bånd til publikum. Hvis vi er veloplagte og klar til at møde publikum, så kan vi få dem til at gøre alt, lød det grinende fra de to rocksøstre, der udgør bandet Prisma, inden de fredag spillede på The Hood. (Foto: © Sebastian Stokkebo Sørensen, DR)
  7 / 13
 • Torsdag var der optog ved Smukfest med den italienske karnevalstrup La Compagnia. (Foto: © Mikkel Berg Pedersen, SCANPiX)
  8 / 13
 • På Smukfest kunne man også opleve den britiske artist Rag'N'Bone Man, der nok mest er kendt for sit store hit 'Human'. Fredag spillede han en koncert, der overraskede publikum og indløste fire stjerner hos Gaffa. (Foto: © Helle Arensbak, SCANPiX)
  9 / 13
 • Fredag var det blevet tid til årets nøgenkanoræs. (Foto: © Mikkel Berg Pedersen, SCANPiX)
  10 / 13
 • Pladsen var propfyldt, da de to poppede hitsmede Nik og Jay indtog Bøgescenerne. Så fyldt, at Smukfest for første gang i år måtte melde pladsen helt fyldt. (Foto: © Anthon Unger, SCANPiX)
  11 / 13
 • Den danske dj og musikproducer Kato var omgivet af flammer, da han optrådte på årets Smukfest. (Foto: © Sebastian Dammark, SCANPiX)
  12 / 13
 • - Jeg vidste ikke, om jeg overhovedet ville komme op på scenen i aften, for jeg har en lille knæskade, afslørede Christina Aguilera kort inde i den én time og 15 minutter lange koncert. (Foto: © Helle Arensbak, SCANPiX)
  13 / 13