Adam Duvå Hall og Peter Palshøj i nyt formiddagsprogram på P3

For første gang skal de to gamle radiorotter, Adam Duvå Hall og Peter Palshøj, lave radio sammen, når de alle hverdage kl. 9.03 til 11.30 sender ’Rio Bravo’ på P3.

  • Nyt formiddagsprogram fra mandag-fredag kl. 9-11.30 med værterne Peter Palshøj og Adam Duvå Hall. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
  • Nyt formiddagsprogram fra mandag-fredag kl. 9-11.30 med værterne Peter Palshøj og Adam Duvå Hall. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
1 / 2

For første gang skal de to gamle radiorotter, Adam Duvå Hall ogPeter Palshøj, lave radio sammen, når de alle hverdage kl. 9.03 til11.30 sender ’Rio Bravo’ på P3.

P3 får et nyt formiddagsprogram mandag 3.september, og det er ikke hvem som helst, der står bag. D’ herrerAdam og Peter med efternavnene Duvå Hall og Palshøj er bagmikrofonerne, når der sendes direkte mandag til fredag.

’Rio Bravo’ hedder Adam og Peters nyeunderholdningsprogram, hvor de altså for første gang gang slårpjalterne sammen i det de selv kalder en ”radiofonisk buffet affineste skuffe”. Og hvorfor programmet hedder ’Rio Bravo’? -”fordi det lyder fedt!”, er svaret fra Peter Palshøj.

Hjemmelavede præmier, mana-mana-karaoke ogawardshow

De to erfarne værter har mange tusinde timersradio bag sig, og på den baggrund har de fundet frem til en rækkeprogramelementer, som de er sikre på vil begå sig i godt et partimers formiddagsradio på P3.

Blandt trumfkortene er en lytterkonkurrencemed en karaokemaskine, der kun kan spille Muppet Shows sang’Mana-mana’ og en brevkasse, der måske giver dig et svar, du kanbruge til noget. Lyttere, der er så heldige at vinde, modtager enunik hjemmelavet præmie for ulejligheden.

Rio Bravo kommer også til at bidrage med siteget awardshow, der kommer til at uddele priser, efterhånden somAdam og Peter synes, der skal falde lidt af.

- Vi uddeler løbende priser til folk, derfortjener det, og der skiller vi os ud fra mange andre shows. Og virykker hurtigt - vi skal ikke lige leje Forum først, når vi skalsmide en award af sted, siger Adam Duvå Hall.

Adam om Peter og Peter om Adam…

Adam om at skulle samarbejde med Peter: - Da jeg tilbød Peter stillingen som min medvært, vidste jeg, atjeg ville få en rutineret radiovært med masser af tv på CV'et. Detkan jeg godt li'. Vi har ikke lavet noget professionelt sammen før,men har da hængt ud ved festlige lejligheder et hav af gange. Derer ikke noget ved Peter, der skræmmer mig, udover at han er megetældre end mig. Men ellers virker han sgu fin nok. Den gamlenar.

Peter om at skulle samarbejde med Adam: - Da jeg tilbød Adam stillingen som min medvært, vidste jeg, at jegville få en rutineret radiovært med masser af tv på CV'et. Det kanjeg godt li'. Vi har aldrig sendt sammen før, men vi har da haft ensludder over en smøg i rygegården eller en snaps til julefrokosten.Det har været udviklende samtaler, der lover godt for et sjovt ogudfordrende samarbejde. Men der er ingen tvivl om, han er en knægt,der stadig mangler et par tusind på kilometertælleren.

Kort om Peter Palshøj: 36 år og journalist.Har tidligere lavet

Hovedkvarteret
, Strax, Børneradio, Trax,Børne1eren, Førstevælger, P3 Guld, P3 Eftermiddag, Go’ Morgen P3,DJ Pals.

Kort om Adam Duvå Hall: 32 år. Har tidligerelavet De professionelle, Uland P1, Uland Undersøger, God røv - Godweekend, Torsdag i 2’eren, P3 Guld, MonkeyBusiness, Blegt ogmirakler, Melodi Grand Prix.

Man kan fra mandag 3. september besøge RioBravos hjemmeside på dr.dk/riobravo, hvor man også kan følge med påwebcam, mens der sendes.

  • Rio BravoMandag til fredag kl. 9.03-11.30P3

Premiere mandag 3. september kl. 9.03.

Facebook
Twitter