Aftenshowet: Det’ kun for børn

Den 17. september er store sangdag for børn, 'Små synger sammen' - Aftenshowet inviterer børnene ind på Rådhuspladsen i København for bl.a. at synge Danmarks bedste godnatsang med Sigurd Barrett.

Sigurd Barrett og DR Radiosymfoniorkestret (Foto: Jakob Boserup © Type 1)

Den 17. september er store sangdag for børn, 'Små synger sammen'- Aftenshowet inviterer børnene ind på Rådhuspladsen i Københavnfor bl.a. at synge Danmarks bedste godnatsang med SigurdBarrett.

På torsdag inviterer DR alle børn til at kommeind på Rådhuspladsen i København kl. 17.30. Anledningen ersangdagen ”Små synger sammen”, hvor børn over hele Danmark vilsynge i vilden sky. På Rådhuspladsen bliver der også rig mulighedfor at lufte de unge stemmebånd.

Sigurd Barrett og hans trio vil synge for i enfælles godnatsang; Danmarks bedste godnatsang, som sammeeftermiddag bliver kåret af P4’s lyttere.

Børnene på Rådhuspladsen vil også kunne opleveet trylleshow, de kan møde Hr. Skæg fra 'Skæg med tal' på DR1 og dekan sågar få en autograf fra Barbie. Der bliver altså masser afoplevelser, men helt centralt står glæden ved sang og musik.

Aftenshowet inviterer ofte seerne til gratisoplevelser på Rådhuspladsen. Men nu prøver man noget nyt: En halvtime kun for børn. Eventen starter en halv time tidligere, end manplejer, kl. 17.30, og byder på masser af sjove oplevelser forbørnene. Både dem på Rådhuspladsen og dem hjemme foranfjernsynsskærmene.

Fra klokken 18 må de voksne gerne kigge med.Da sender Aftenshowet, som man kender det.

Man kan se med på DR1 eller møde op påRådhuspladsen i København den 17. september klokken 17.30.

Facebook
Twitter