aHA! Ny lørdagsunderholdning på DR1

DR1 byder på ny lørdagsunderholdning med Jarl Friis-Mikkelsen, der hver uge får besøg af fire kendte danskere til en uhøjtidelig - nærmest løssluppen - quiz, der udfordrer hukommelsen for både seere og deltagere.

DR1 byder på ny lørdagsunderholdning med Jarl Friis-Mikkelsen,der hver uge får besøg af fire kendte danskere til en uhøjtidelig -nærmest løssluppen - quiz, der udfordrer hukommelsen for både seereog deltagere.

DR1 er lørdag den 14. september klar med enrække aHA!-oplevelser i form af en ny årstalsquiz. Hver ugeinviteres fire kendte danskere i studiet for - to mod to - at se oggætte på klip og ting fra et bestemt år, hvor aftenens deltagerealle har markeret sig særligt. Deltagerne er en lang række kendteskuespillere, musikere, politikere og mediemennesker. I førsteprogram dyster Hans Engell og Jacob Haugaard mod CamillaMiehe-Renard og Birgitte Raaberg om årstallet 1984. Her kan manblandt andet høre Hans Engell fortælle om dengang, han næsten satteild til dronningen. Men hvem husker bedst, og hvad ved de egentligom hinanden?

Bizarre og sjove klip

aHA! byder på gensyn med sjove, bizarre,ustyrlige og utrolige klip fra fjernsynets historie lige fraElkjærs mislykkede straffespark i 1984 over Dronningens nytårstalertil Sonja fra Saxogade fra 1968. Jarl Friis-Mikkelsen erprogrammets quiz master, og han styrer veloplagt deltagerne igennemquizzens fem runder, der alle har navne efter kendte DR TV-værter.Det betyder, at der skal gættes ting i Piet van Deurs-runden, nyeord og trends i Kim Schumacher-runden, store tv-øjeblikke iLeisner-runden, sjove historier i Casper C-runden, pop iMylle-runden, og så er der til glæde for alle andre end vedkommendeselv gensyn med deltagernes tidligere udseende i Claus HagenPetersen-runden.

Stemning i top

På trods af konkurrencen og kampen om æren erprogrammerne præget af en løssluppen stemning med publikum istudiet og et fyrværkeri af flabede fornærmelser, kærlig mobning ogping pong mellem Jarl Friis-Mikkelsen og deltagerne.

- Kemi, godt humør og dårlig hukommelse erno.1, og det handler om, at gæsterne giver slip i al deresguddommelige lethed, og klippene som en parfume fører dem tilbagetil ting, som de havde glemt, siger Jarl Friis-Mikkelsen omprogrammerne, der også byder på anekdoter og genopfriskedehistorier fra det år, deltagerne er samlet om.

Kendte deltagere

Lørdag den 21. september er det Søren Pilmarkog Asger Reher, der møder Anders Bircow og Preben Kristensen til enkamp om, hvem der husker mest om årstallet 1977. Det var det år,hvor de fire herrer optrådte sammen i kvartetten BarbershopHarmony, som senere udviklede sig til Linie 3 og ØrkenensSønner.

Derudover kommer seerne også til at mødeblandt andre: Per Pallesen og Johnny Reimar mod Lise-Lotte Norup ogBirthe Kjær. Niels Olsen og Thomas Mørk mod Viggo Sommer ogMarianne Jelved

Jan Gintberg og Peter Aalbæk mod Sascha Dupontog Trine Gregorius.

Link til aHA! på nettet: dr.dk/aHA

FacebookTwitter