Billetsalget i gang til Melodi Grand Prix 2017

Billetter til årets Melodi Grand Prix 2017 er sat til salg fredag fra klokken 12.00.

Billetsalget går i gang, fredag.

Det er godt og vel fire uger siden, at det stod lysende klart, at Herning er årets værtsby for Melodi Grand Prix-festen 2017. Endvidere er det i februar også fire år siden, at Herning sidst var værtsby for festen, showet og i den grad afsender på den gode stemning.

”På sådan en dag, hvor billetsalget starter, rykker Melodi Grand Prix i Herning lidt tættere på. Vi er i fuld gang med, i samarbejde med DR og MCH, at planlægge den folkefest med Grand Prix-tema, som hele Herning Kommune vil holde i februar måned. Vi håber, at rigtig mange har lyst til at være en del af festen, siger Morten Koppelhus, der er kultur- og fritidschef i Herning Kommune.

Sidste gang Herning dannede rammerne for Melodi Grand Prix-festen, skød den gode stemning og gedigne fest Emmelie de Forest helt til sejrspodiet i Eurovision Song Contest. Derfor er det en stor gensynsglæde at se Herning tage fat om Melodi Grand Prix-stafetten og rulle festen ud for alle.

Som altid er det seerne og juryen, som vælger, hvem der skal repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest. Showet foregår lørdag den 25. februar 2017, og det er Jyske Bank Boxen, der lægger hus til.

I dag klokken 12.00 åbner billetsalget til Melodi Grand Prix i Jyske Bank Boxen.

FacebookTwitter